2777
2789
عنوان

از عزیزان افغانستانی کسی اینجا هست

784 بازدید | 20 پست

یه کمک میخوام اگر هستین ❤️

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
بفرمایید

سلام عزیزم 

میشه یه لطفی در حقم بکنی 

چندتا جمله به لهجه افغانی برام بنویسی 

من چندتا جمله میگم برام برگردان کنید به لهجه خودتون 

جمله ها اینان 

فرمودین از بنگاه منصوری؟

براش نقل بردارین لطفا، یه کم ترسیده انگار 

چندتا جمله دیگه هم هست الان میذارم

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  میشه یه لطفی در حقم بکنی  چندتا جمله به لهجه افغانی برام بنویسی  من چن ...

به چه زبونی دقیقا؟ منظورم از قومیت هست هزارکی کابلی هراتی ازبکی...

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

۳_ من اطلاع ندارم راستش، شوهرم معامله کرده ، من دوست نداشتم بفروشیمش ، البته خونه ما هم که نیست، ولی شوهرم از طرف صابخونه اصلی وکالت داره برا فروش، خانم ما اینجا فقط یه سرایدار بودیم این یارو خودش سالهاست اونور آبه اما دل از این خونه نمی کنه.

به چه زبونی دقیقا؟ منظورم از قومیت هست هزارکی کابلی هراتی ازبکی...

یه لهجه راحت می خوام که ایرانی ها هم راحت متوجه شن ولی شبیه فارسی ما هم نباشه 

برای رمانم لازم دارم ممنونم

زبان افغانستانی دری تقریبا با زبان فارسی یک جوره فقط کمی از کلمات متفاوته و یا به طور دیگه ای تلفظ میشه. زیاد فرق ندارن

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
شما افغانیا چرا نمیرین کشور خودتون همتون عین ماشین جک  فوری توی راه ایرانین

عزیزم لطفا تاپیک منو ترک کن من دارم رو پایان نامه ام کار میکنم نیاز به کمک این خانم دارم

شما نگران مملکتی باید یقه کس دیگه ای رو بگیری، لطفا نژاد پرست نباش، پس ما چیکار می کنیم تو ترکیه که اولین نرخ خرید خونه هاشونم به ما اختصاص داره؟؟!!!

ریپ نزن با تو حرف نزدم 

ولی جوری حرف زدید ک انگار دارید از جانب همه ایرانیا حرف میزنید :)))))

حق دارم ب عنوان یه ایرانی از طرز تفکر و حرف زدنتون اعلام  برائت کنم :/

باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
زبان افغانستانی دری تقریبا با زبان فارسی یک جوره فقط کمی از کلمات متفاوته و یا به طور دیگه ای تلفظ م ...

میگم که یه چیز میخوام که یه ذره لهجه داشته باشه 

۳_ من اطلاع ندارم راستش، شوهرم معامله کرده ، من دوست نداشتم بفروشیمش ، البته خونه ما هم که نیست، ولی ...

چشم اگه شد این متن رو به لحظه خودمون براتون میزارم