2777
2789
عنوان

بچه تخص فامیل و مادر بی خیالش

266 بازدید | 30 پست

توی فامیل یه پسر بچه تخص داریم که دست بزن داره وسیله پرت میکنه  مادرش اینقدر بی خیاله اصلا براش مهم نیست که بچه اش داره چکار مبکنه چند وقت پیش نمیدونم لولا در رو کجا پیدا کرده پرت کرده خورد توی صورت دخترم هنوز که هنوزه ردش مونده با اینکه پماد هم زدم مادرش حتی یک ببخشید نگفت! خدا رحمم کرد توی چشم بچه ام نخورد 

یه جای دیگه من رو هم سه بار  با بیل اسباب بازیش محکم زد ول بکن هم نبود آخرش پدربزرگ بچه اومد گرفتش

حالا شبی توی مهمونی زنونه میگه ما توی فامیلمون بچه ها همین هستن دعوا میکنن بچه ان و.... ما بزرگتر ها توی روابطشون دخالت نمیکنیم شما حساسین و ....میخواستم بهش بگم والا ما مثل شما قربتی نیستبم

به بچه هام گفتم پیشش نرین دختر کوچیکم رو میخواست بزنه ابنقدر بچه ام گریه کرد 

چکار کنم دیگه دوست ندارم جایی که اینها هستن باشم

این خانم هم عروس خالم هست و اینقدر چسب هست که همه جا خودش رو میچسبونه و میاد

لطفا راهکار بدین؟

قطع رابطه‌ 

عروس خاله و بچش کی باشه که به بچه‌ ی من صدمه‌ بزنه 

وحی منزل که نيست، نرو

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بچه بودن با وحشی بودن فرق داره 

شبی میگفت بچه من خیلی مهربونه اصلا دست بزن نداره

بهش گفتم والا من زن بزرگ دو سه بار زده چطوری میگی دست بزن نداره؟ متاسفانه خیلی  پر رو و حاضر جوابه

بگو اینارو تو خونه بزرگ کردی یا تو طویله؟!🤣

اصلا خونت راشون نده😷

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
به بچه ات یاد بده بهش بگه پیش من نیا دوس ندارم باهات بازی کنم  چندبار بچه بین بچه های دیگه طرد ...

دختر بزرگم گوش به حرف میده ولی کوچیکه اینقدر ساده هست یادش میره که این بچه بد هست و میزنه دوباره میره پیشش!

منی که الان دارم اشک میریزم سر این موضوع.     با مادرشوهرم یع ساختمونیم قرار بود از اول بچه هامو اون نگه داره شاغلم .الان به دلیلی یه هفته اینجا میزارم یه هفته خونه خواهرم 

اینجا که میزارم

خواهرشوهرم دخترشو که کوچکتره رو میاره میزاره اینجا اون خونه داره 

بچه منم پسره شلوغه یه خورده 

تا صدای داسناسوری چیزی درمیاره اون میترسه اینا هم به پسر من عصبانی میشن پسر من پنج سالشه دختر اون 3 

هفته پیش ترسوندن پسرمو گفتن اگه اون بترسونه لولو خورخوره میاد دیگه شبو روز نداریم پسرم تا اشپزخونه هم نمیره تو خواب میترسه وقتی خوابه پامیشم برم یه لیوان اب یخورم بیدار میشه میاد پمیالم امشب دیگه خسته بودم سر طفلک داد کشیدم که لولوخورخوره نیس مامان جون غلط کرده گفته  دیگه همسرمم شنید بهشگفتم وقتایی که من بچه رو میزارم اینحا بگو خواهرت نیاره هم این اسیب میبینه هم اون

نکنه از فامیلای ما هستی؟چون دقیقا پسرخاله منو توصیف کردی

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 
دختر بزرگم گوش به حرف میده ولی کوچیکه اینقدر ساده هست یادش میره که این بچه بد هست و میزنه دوباره میر ...

همون بزرگه ام بگه کافیه 

شاید مادر بچه خجالت کشید

بچه های بی ادب و یا بچه هایی که کتک میزنن از پدرو مادرشون یاد میگیرن 

بچه نمیدونه کارش اشتباهه 

قطع رابطه‌  عروس خاله و بچش کی باشه که به بچه‌ ی من صدمه‌ بزنه  وحی منزل که نيست، نرو

آخه متاسفانه مهمونی هامون دوره ای هست و همه جا هم میره ! من یکبار رفتم قبل از بچه دار شدنش یکبار هم دعوت کردم ولی دیگه خونشون نمیرم حتی اگه دوره باشه و ایشون رو هم دعوت نمیکنم