2777
2789
هنوز جنین تشکیل نشده بود که بیرون آوردن  فقط کیسه بود دکتر گفت خودش سقط میشه  که شکر خدا ...

زندایی همسرم باردار شد سه قلو ولی خارج رحم

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم اینکارو کرده .. فقط خیلی مشکلات داره که دکتر گفته از بستن لوله هاته

نمیدونم 

خدا بهشون سلامتی بده 

من که چیزیم نیست 

خواهرم و جاریمم بستن ندیدم بگن مشکل خاصی باشه .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

ان شاءالله دامنت سبز بشه🌹🌹 بار دارم از ته دل دعات کردم 

دارم یکی خداروشکر  دومی نمیشه

ولی دعام کن ده سال منتظرم 

الهی به راحتی زایمان کنی 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
چرا ده سال ؟  مشکل چیه ؟ اولی رو طبیعی آوردین ؟ چون تو اقدام هستم میپرسم

اولی که راحت باردار شدم 

دومی دیگه نشد ده سال گذشته 

لوله م بسته س و اندومتریوز شدید 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
نمیدونم  خدا بهشون سلامتی بده  من که چیزیم نیست  خواهرم و جاریمم بستن ندیدم بگن مش ...

خدارو شکر ..ممنون همچنین شما .. آره البته رسیدگی بعدش هم شاید تاثیر داشته باشه ... مادر من کلا خیلی کار و زحمت کشیده شاید بخاطر اونم باشه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
خدارو شکر ..ممنون همچنین شما .. آره البته رسیدگی بعدش هم شاید تاثیر داشته باشه ... مادر من کلا خیلی ...

منم اطرافیانی که بستن بعضی ها راضین بعضی ناراضی

خودمم سنم کمه 

دیسک کمر گرفتم 

افتادگی رحم هم عمل کردم بخاطر همین گفتم شاید ببندم خوب باشه

منم اطرافیانی که بستن بعضی ها راضین بعضی ناراضی خودمم سنم کمه  دیسک کمر گرفتم  افتادگی ...

ولی به نظرم حتما جای چند تا متخصص برو و بعد مطمئن شدی انجام بده

موفق و سلامت باشی گلم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤