2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 47 پست
مشکلم اینه زمان کم میارم از ترسم سوال هارو نصفه نیمه میخونم میزنم وقتی دارم تحلیل میکنم نکته ها رو ب ...

خب تو باید تست زماندار کار کنی تو مدت باقی مونده هر روز صب پاشو از خودت آزمون بگیر سعی کن 45تا تست زیستو اولش مثلن تو 50دیقه بزنی بعد هر بار ی دیقه ازش کم کن 

سوال کم بزنی ولی درست بزنی بهتر از اینه همشو نصفه بخونی بزنی و غلط بزنی

فقط باید تمرین کنی و زیاد میخ نشی رو زمان ک ایوای زمانم تموم شد هی ب ساعتت نگاه نکن 

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من بعد چند سال تصمیم گرفتم کنکور بدم و الان دومیه قبلی ۲۷۰۰۰ شد حدودا دلم میخواست جراح بشم ولی ال ...

اهان موفق میشی انشالله

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
خب تو باید تست زماندار کار کنی تو مدت باقی مونده هر روز صب پاشو از خودت آزمون بگیر سعی کن 45تا تست ز ...

نمیتونم مدیریت کنم همه ی درسا رو باهم آخه از هر درس چندتا مبحث یا فصل مونده هنوز نخوندم این ماه هم برای ترمیم معدل امتحان دارم.

یه سوال دارم تست های کنکور های سال قبل و دوپینگ و تست طلایی ماز رو کار کنم کافیه؟ 

مممنونم شماهم ان شاءالله رشته ی دلخواهتون رو قبول بشید♥️

خیلی مرسی همچنین😚

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

روش زیست خوندنت باید اینطوری باشه : 

یه دور کتاب رو بخون 

درسنامه یا فیلم امورشی

یه دور دیگه کتاب 

تست های فرد منبع تست زنیت 

نکته ها رو وارد کن

تست های فرد منبع تست زنیت

یه کتاب دیگه روش بزن ( منبع دوم )

تست های ازمون های مختلف : زیستاز ماز و … رو بررسی کن 

مرور های منظم داشته باش 

She is working on a bio…

روش زیست خوندنت باید اینطوری باشه :  یه دور کتاب رو بخون  درسنامه یا فیلم امورشی یه دور ...

مممنونم ولی یه ماه آخره این دیگه به کارم نمیاد من بیشتر منظورم این یکی دوماه آخر بود

تست های منبع جمع بندی بزن  موج‌ازمون نشر الگو خیلی خوبه

دآرم تست های نکته و تست، تست طلایی، دوپینگ و...پارسال ماز و کنکور سال‌های قبل رو کار میکنم . هرچی بیشتر جلو میرم درصدم بالاتر میره. روز اول ۱۴ درصد زیست زدم روز دوم همون مبحث رو ۳۴ درصد زدم و روز سوم بالای ۵۰ درصد. انگار مشکلم مرور هست