2777
2789
عنوان

خانم های متاهل زرنگ پول بدم به شوهرم برای خرید ماشین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست
عزیزم شوهر شماس شما شناخت داری ازش بعد ما بگیم پول بده یا نه؟

تو دوراهی موندم ...میخام خونمو بدم رهن کامل پولشو بدم به همسرم ..خودش خوبه ولی مادرش نه مثلا اگه همین پولو طلا بخرم مادرس به همه میگه پسرم واسه زنش طلا خریده نمیگه که مال خودمه عروسمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن به اسم خودت فردامیبره میزنه به اسم خاندانش

اره چون یک دختر ۱۸ساله ام داره از زن سابقش ....ازیک طرف خودمم حامله ام با پراید خراب بدون کولر واقعا عذاب میکشم تو راه هم مدام خسته میشم ....نمی‌دونم بدم یانه 

الان ما نامزدیم شوهرم مغازع و ماشین پراید داره یه باغ هم شریک داره که قراره بفروشه با پولش خونه بخری ...

قبل از فروش طلا 

اونطوری که قلق شوهرت دستته باهاش  حرف بزن

بگو باید بزنی به نامم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

قبل از فروش طلا  اونطوری که قلق شوهرت دستته باهاش  حرف بزن بگو باید بزنی به نامم

نه طلامو میخوام ندم بهش اصلا چون تو عروسیم باید داشته باشم قبل عروسی خونه بخریم بنظرت میزنه به نامم بگم بهش

به نظرم طلا رو نفروش پول پیشو میتونی بدی خودتو کلا صفر نکن یه پس اندازی باید داشته باشی که اگه لا ...

خب طلا یواشکی از مجردیام بازم دارم ولی اطلاع نداره ...فقط ترسم از دخترشه. چجوری تو قولنامه بگم حداقل نصف ماشینو بنامم بزنه؟

نه طلامو میخوام ندم بهش اصلا چون تو عروسیم باید داشته باشم قبل عروسی خونه بخریم بنظرت میزنه به نامم ...

اصلا خودت و پیش شوهرت خورد نکن چون هیچ مردی اینو قبول نمیکنه 

از من گفتن