2777
2789

عمه نامزدم 

دیشب تو مهمونی چیزی به ذهنش نیومد که بعدش نپرسیده باشه 

واقعا اخراش داشت بهم بر میخورد 

از سوالای ساده مثل دانشگاه شروع کرد تا آخرش ازم میپرسید چند بار باباتو میبینی  حواسش بهت هست 

چرا جدا شدن 

مامانت دیگه نخواست ازدواج کنه 

خیلی بی شعوره 

من دوست ندارم در این مورد خیلی صحبت کنم حالا اینم هی می‌پرسه اصلا انتظارش و نداشتم خانواده نامزدم اصلا فوضول و انقدر بی فرهنگ نیستن چطور این همه اش انقدر رو مخه 

نمیدونم به خودش بگم نگم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از دوستام بعد از عقدم ازم پرسید تا حالا با هم چیکار کردین، منظورش رابطه بود، منم خییلی جدی بهش گفتم اصلا دوست ندارم در مورد مسائل شخصیم با کسی صحبت کنم اونم معذرت خواهی کرد و تمااام، شما هم همون باز اول میگفتی ببخشید ولی دوست ندارم در مورد این مسائل صحبت کنم، یه عمرر خودت رو راحت میکردی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!