2777
2789
عنوان

عمل بینی و پشیمونی

3424 بازدید | 47 پست

از وقتی که بینیمو عمل کردم یه حس بد و افسردگی کل وجودم گرفته اصلا نمیتونم با چهره جدیدم کنار بیام دوماهو ۱۶روزه از عمل بینیم میگذره ولی هنوز از قیافه جدیدم متنفرم بینیم کوچیک شده ولی سرش بالاست و سوراخای بینیم خطی شده بدون چسب روم نمیشه جایی برم و با کسی حرف بزنم هر روز کلی غصه میخورم😔 بیایین از تجربه بعد از عمل بگین شماهم مثل من بودین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تابستون پیش دکتر محی صفت عمل دارم خودمو سپردم به خدا

ببین یکسال بعد معلوم میشه هنوز زوده برای نتیجه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا اگر بهت بگیم صبر کن اروم میشی ؟؟؟ ولی یک حقیقت هست که یک سری افراد از لحاظ روانشناسی واقعا نباید اینگونه عملهای زیباییرو انجام بدن . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من تابستون پیش دکتر محی صفت عمل دارم خودمو سپردم به خدا ببین یکسال بعد معلوم میشه هنوز زوده برای نت ...

بخدا دیگه دارم دیوونه میشم تو اشتباه نکن اصن یه حس بد کل وجودم گرفته فقط با چسب خودمو دوس دارم . اگه بینیت مشکلی نداره فقط دوس داری کوچک بشه هیچوقت این کارو نکن 

نه من خیلی راضی ام 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بخدا دیگه دارم دیوونه میشم تو اشتباه نکن اصن یه حس بد کل وجودم گرفته فقط با چسب خودمو دوس دارم . اگه ...

طبیعیه یا نیمه فانتزی؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
بخدا دیگه دارم دیوونه میشم تو اشتباه نکن اصن یه حس بد کل وجودم گرفته فقط با چسب خودمو دوس دارم . اگه ...

بینیم قوز نداره فقط نوکش گِرده میخوام یکم ظریف تر بشه ولی نمیدونم کارم درسته یا نه

پیج دکتر محی رو دیدم خوشم اومد خیلی کارش خوبه تو پیش کی رفتی با چقدر هزینه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من یک هفته کارم گریه بود ک خوک شدم  به مرور داره میاد پایین متاسفانه

خوشبحالت کاش برای من میومد پایین بینی سربالا خیلی بده . هرچی چسب میزنم تا بیاد پایین تر نکبت تکون نمیخوره