2777
2789

خانوما هر تجربه ای دارین بگین دخترم گرفته سه روزه بدنش ریخته بیرون ولی بازم ادامه داره 

چیکار کنم زود خوب شن ؟

پماد بزنم یا نه 

دکتر میگه نزن

من پسرم سه چهار هفته پیش گرفت

دکتر قرص و شربت و پماد و لوسیون داد

تغذیه هم خیلی مهمه.اب پرتقال و اب سیب عالیه

کلا چیزای گرمی نده بهش و فقط خنکی بده

چیزای حساسیت زا مثل توت فرنگی .بادمجون.گوجه اینارو اصرا نده

حموم هم ببرش لیف نزن با اب ملایم بشور

اصلا هم نذار دست بزنه

من پسرم سه چهار هفته پیش گرفت دکتر قرص و شربت و پماد و لوسیون داد تغذیه هم خیلی مهمه.اب پرتقال و ا ...

عزیزم چقد طول کشید خوب شه ؟

اون تاول ها تا چند روز درمیومدن؟

پماد چی داد موثر بود؟به دخترم پماد کالاندولا داد ولی گفت تا جایی که میتونی استفاده نکن عفونی میشن جوش ها 

روز های اول که نمیدونستم گرمی زیاد دادم الان دیگه نمیدم 

شامپو هم بزنم یا فقط اب ؟

تو خواب میخارونه چیکار کنم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقد طول کشید خوب شه ؟ اون تاول ها تا چند روز درمیومدن؟ پماد چی داد موثر بود؟به دخترم پماد کا ...

من پسرمو خیلی زود بردم دکتر

اول لوسیون کالامین میزدم یه ربع بعد پماد باکتروماد

قرص هم اسیکلوویر داده بود

با شربت نئوتادین 

یه اشتباهیی که کردم این بود که روز دوم توت فرنگی خورد و یکم تاولا بیشتر شدن.وگرنه چون زود برده بودم دکتر دیگه زیاد نمیشد

اما در کل بعد از چهار روز دیگه تاول جدید نزد

من پسرمو خیلی زود بردم دکتر اول لوسیون کالامین میزدم یه ربع بعد پماد باکتروماد قرص هم اسیکلوویر دا ...

پماد که میزدین رو بهبودیش تاثیر داشت ؟

من فکر میکردم سرما خورده اولش ۳ یا ۴ف روز علایم داشت تا این که جوش زد بردم گفت ابله هست 

اره میگن توت فرنگی بده براش 

دختر منم گرفته وا قعا خیلی عزیت شد اولین روزش آدم بی حاله و هم می خواد به خوابه و کم اشتهاست و یکمم گلوش درد میکنه و تب و لرز داره بعد کمکم دونه ها میان بیرون و ابله مرغون شروع میشه که اگر دخترتون تب داشت استامینوفن بدین وقتی گلوش درد میکرد ازیترومایسین بدین سفالکسین هم بدین بخوره برای بهبود تاول ها و دونه ها خوبه هر روزم بره حموم شربت هیدرو کس زین خارش و به صورت عجیبی کم و می کنه و خواب آور هست البته برای خارش میتونی ار پماد کالامین هم استفاده کنی عنبر نساو حر روز دود کن تو صورتش که خیلی. خوبه بیشتر چیزای سرد بو خوره خب همین دیگه اینا و همه دکتر بم گفته بود اینجا گفتم 

دختر منم گرفته وا قعا خیلی عزیت شد اولین روزش آدم بی حاله و هم می خواد به خوابه و کم اشتهاست و یکمم ...

عزیزم تاپیک مال چندین ماه پیش هست 

سخت بود ولی خداروشکر گذشت

چقدطول کشیدتاتاول هابرن؟؟دخترمن پنج روزگرفته خیلی ازنظرروحی خرابه میگه تمام تعطیلاتم خراب شده

ای جانم ایشالا زودتر خوب میشه شماهم دلداریش بدین 

چند سالشه دخترتون 

۵ روز که زوده برا خوب شدن دست نزنید اصلا به مرور زمان خودشون خشک میشن میوفتن برا دختر من یک ماه طول کشید خودمم دوماه