2777
2789

وااای این تاپیک بو نینی تازه میده🙆🏻‍♀️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین لحظه که بچه رو آوردن بچسبونن صورتم دیدم از زیر کلاهش موهاش دیده میشه توی دلم گفتم خداروشکر کچل ...

😂😂😂

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

اولین لحظه که بچه رو آوردن بچسبونن صورتم دیدم از زیر کلاهش موهاش دیده میشه توی دلم گفتم خداروشکر کچل ...

وای من ک سز شدم، بردن بچه رو تمیز کنن از دکتر می‌پرسیدم کجل نیست؟ دکتر گفت نه چرا کچل باشه گفتم آخه خودم کچل بودم بچگیم دکتر پوکیده بود از خنده  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من بعد از 20 ساعت درد طبیعی کشیدن سز شدم، یعنی رو ب موت بودم از درد ک رفتم تو اتاق عمل، روحیم خیلی داغون بود دنیا ک اومد فقط صداش رو میشنیدم بعد منو بردن اتاق ریکاوری دخترکم پارچه سبز دورش پیچیده بودن آوردن گذاشتن رو سینم، یک ساعت تمام یه پرستار رو سینم نگهش داشته بود شیر بخوره انقدد حسسس قشنگی بود با دنیا عوض‌ش نمیکنم مخصوصا وقتی وسط شیر خوردن میخوابیذ

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بعددچن سال نازایی خدا معجزه کرد بهم داد تعجب کرده بودم میگفتم من الان تو اتاق عمل چیکار میکنم الان شکمم باز میکنن میگن هیچ بچه ای داخلش نیس 

من همش تو ۹ ماه تو تعجب بودم باور نمی‌کردم باردارم حتی تو سونو نشون میداد میگفتم الکی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔