2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دلم میخواد شاغل بشم البته به پرستاری هم علاقه دارم شما توی چندسالگی پرستاری قبول شدی؟؟

من کارشناس شیمی بودم کار پیدا نشد رفتم پرستاری خوندم از ۲۵ سالگی دانشگاه دولتی قبول شدم پرستاری

من کارشناس شیمی بودم کار پیدا نشد رفتم پرستاری خوندم از ۲۵ سالگی دانشگاه دولتی قبول شدم پرستاری

منم دقیقا مثل شماهستم لیسانس روانشناسی دارم و بیکارم ۲۴سالمه البته رشتم انسانیه 

بنظر شما چطوری میتونم پرستاری قبول بشم؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

منم دقیقا مثل شماهستم لیسانس روانشناسی دارم و بیکارم ۲۴سالمه البته رشتم انسانیه  بنظر شما چطور ...

عشقم من تجربی بودم

از رشته ی انسانی  سخته کنکور تجربی بدی فدات

با همین رشته ت سعی کن اموزس پرورش قبول شی

عشقم من تجربی بودم از رشته ی انسانی  سخته کنکور تجربی بدی فدات با همین رشته ت سعی کن اموزس پر ...

میدونم خیلی سخته مثلا یک سال زمان گذاشتن کمه براش؟

آموزش و پرورش هم فرزند شهدا و ایثارگر اینا رو استخدام میکنه نه منو

میدونم خیلی سخته مثلا یک سال زمان گذاشتن کمه براش؟ آموزش و پرورش هم فرزند شهدا و ایثارگر اینا رو اس ...

باید پایه قوی باشه به نظرم 

من پایه م قوی بود اما اگه فکر میکنی میتونی بسم اله

باید پایه قوی باشه به نظرم  من پایه م قوی بود اما اگه فکر میکنی میتونی بسم اله

اره شاید بتونم ولی ازاد قبول بشم

بیکاری و بیپولی خیلی بهم فشار اورده باید بتونم