2777
2789

سلاام.حالتون چطوره؟

خانمایی که باردارین یا تجربه بارداری دارین کمکم کنین.من خیلی اذیتم،خیلی ویار دارم.حتی آب هم نمیتونم بخورم چون دهنم به شدت تلخ و ترش و بد طعمه و خیلی دلم زیر و رو میشه.مرغ و گوشتم نمیتونم بخورم.اگه راه حلی دارین بهم بگین چون واقعا اذیتم،رفتم تو ماه سوم و همچنان وضعیت حالم همینه.بعضی روزا و شبا واقعا خسته میشم.اصلا نمیتونم درست غذا بخورم.دکترم بهم قرص دمیترون داد اما تاثیری نداره.

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیسکوییت پتی پور ، نون خشک کن ، از این بیسکوییت نمکیا اسمش یادم نیس🥴🥴🥴خیلی برای تهوع تاثیردارن ،صبحا وقتی تو رخت خوابی نون خشک بذار کنار خودت قبل پاشدن بخور بعد آروم بلند شو 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

عزیزم جاره ای نیس دیگ منم حال شمارو داشتم تو بارداری انقد بدویار بودم ک توحاملگی ۱۲کیلو وزنم اومد پایین ک دکتر رفتم پیشش گفت اصلا مگ حامله ای تو تاسونوهامو ندید باورش نشد تا ماه ۵اینجوری بود حالم بعدشم خوب خوب نشدم یکم بهتر شدم

سیرابی بخور. 

زنجبیل دم کرده در حد به فنجون کوچولو بخور.

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

حداقل میوه سعی کن بخوری

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
باید تحمل کنی تا بگذره

نکنه تا ماه اخر همینطور باشه؟چون اصلا هیچی نمیتونم بخورم،خودم که اذیتم هیچی،نگران بچمم که نکنه هیچی نمیخورم ضعیف باشه

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊

من تا روزی سه تا دمیترون میخوردم که تهوع کنترل بشه 

البته یبوست شدید میاره من نمیدونستم 🥲

بعد دو سه تا هم آمپول زدم برای تهوع.

آش رشته خیییلی خوب بود برای حالت تهوع و بی اشتهایی.

برای تلخی دهن انار خوب 

نکنه تا ماه اخر همینطور باشه؟چون اصلا هیچی نمیتونم بخورم،خودم که اذیتم هیچی،نگران بچمم که نکنه هیچی ...

سیرابی امتحان کن

من سر بچه اولم تا۴ ماه داغون شدم

خیلیا تا ماه آخر بستگی ب بدن و معدت داره ان شالله ک خوب میشی

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اصلا چیز ترش نخور معدتم خالیه بدترت میکنه 

اش بخور خیلی خوبه با نون 

من نون و دوغ خیلی میخوردم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بیسکوییت پتی پور ، نون خشک کن ، از این بیسکوییت نمکیا اسمش یادم نیس🥴🥴🥴خیلی برای تهوع تاثیردارن ،ص ...

انقدر دهنم بد طعم و خشک میشه که اصلا نون خشک یا بیسکوییت میخورم انگار میچسبه به دهنم و حس خفگی بهم دست میده.آبم نمیتونم بخورم،آبمیوه هم دکترم گفت کم بخورم چون دیابت بارداری گرفتم یعنی چندبار فقط نشستم گریه کردم چون واقعا اذیتم