خانمایی که باردارین یا تجربه بارداری دارین کمکم کنین.من خیلی اذیتم،خیلی ویار دارم.حتی آب هم نمیتونم بخورم چون دهنم به شدت تلخ و ترش و بد طعمه و خیلی دلم زیر و رو میشه.مرغ و گوشتم نمیتونم بخورم.اگه راه حلی دارین بهم بگین چون واقعا اذیتم،رفتم تو ماه سوم و همچنان وضعیت حالم همینه.بعضی روزا و شبا واقعا خسته میشم.اصلا نمیتونم درست غذا بخورم.دکترم بهم قرص دمیترون داد اما تاثیری نداره.
همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیسکوییت پتی پور ، نون خشک کن ، از این بیسکوییت نمکیا اسمش یادم نیس🥴🥴🥴خیلی برای تهوع تاثیردارن ،صبحا وقتی تو رخت خوابی نون خشک بذار کنار خودت قبل پاشدن بخور بعد آروم بلند شو
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
بیسکوییت پتی پور ، نون خشک کن ، از این بیسکوییت نمکیا اسمش یادم نیس🥴🥴🥴خیلی برای تهوع تاثیردارن ،ص ...
انقدر دهنم بد طعم و خشک میشه که اصلا نون خشک یا بیسکوییت میخورم انگار میچسبه به دهنم و حس خفگی بهم دست میده.آبم نمیتونم بخورم،آبمیوه هم دکترم گفت کم بخورم چون دیابت بارداری گرفتم یعنی چندبار فقط نشستم گریه کردم چون واقعا اذیتم
همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊