2777
2789
عنوان

ترمیم عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

مامانم ۹ ماهه عمل کرده  پیشش سوروخاش اصلا خوب نشده براش😑

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

بینی قبلت چجوری بوده؟ از این مدل بینی ها ک نوکش تیز میشه ....اونجوری ک درنمیاره؟

مال من نصفش استخون بود سرش گوشتی بود. گفتم نیمه فانتزی میخوام. اونم نیمه دراورد. همه میگن خوب شده ولی هنوز خیلی ورم داره قسمت گوشتی ورم داره استخونی ورمش خوابیده. نه نوک تیز نیس. بزن اینستا ببین

خب اگه اینطوریه واسه چی میخوای باز دست بزنی بهش. ترمیم حساسه باید خودت نمونه کار ها رو ببینی. من که ...

ببین از لحاظ اندازه اکی نیس اصلا دست نزده یخواستم کوچکتر باشه نوک بینیم قوس زیاد داه

مامانم ۹ ماهه عمل کرده  پیشش سوروخاش اصلا خوب نشده براش😑

خدارو شکر من سوراخ هام خوبه. فقط ورم نوک بینی دارم. خب بهش میگفتی. البته بستگی به قبلش هم داره اگه خیلی تابه تا باشه کامل درست نمیشه

مال من نصفش استخون بود سرش گوشتی بود. گفتم نیمه فانتزی میخوام. اونم نیمه دراورد. همه میگن خوب شده ول ...

من اینستا ندارم  میشه نمونه کارشو بفرستی اگه زحمتی نیس برات

ببین از لحاظ اندازه اکی نیس اصلا دست نزده یخواستم کوچکتر باشه نوک بینیم قوس زیاد داه

بینی از نظر طولی کوچیک نمیشه با قوس فقط مدل میدن به من تو مشاوره گفت اندازه بینی قرار نیس تغییر کنه میتونم الان برات متر کنم بعد عمل هم متر کنم ببینی که کوچیک نشده

اره عزیزم اما دکترم مشهده دکتر مهدی بخشایی چون گفتین تهران معرفیش نکردم

البته بستگی به بینی قبل عملم داره ولی این دکتر من اصلا دست به سایز بینیم نزده فقط نوکشو داده بالا