2821
2789
عنوان

دلتنگم زنگ نزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 79 پست
شانس اوردم اهل چت کردن نیس روزی دوباره میاد تل سر میزنه میره وگرنه نابود میشدم ببینم انلاینه ولی برا ...

تودیگه دیونه ای میدونی طرف لاشی ولی بازم میخوایش

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

به دوستم زنگ زده حالمو پرسیده چون خ داغون دید منو روز اخر  بعد به دوستم گفته بهتره برا خ ...

اگر دوست داشت رهات نمیکرد 

آدمایی که موندین حتی شده یه دلیل برای موندن پیدا میکنن  

شده بهونه ای جور میکنن برای موندن

میدونم شرایط سختی رو داری میگذرونی 

ولی به خودت کمک کن 

به خودت برای فراموش کردن 

سمتش نرو ببین اون سمتت میاد؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه میخواد سواری بگیره بتازونه

چند روز پیش رفتم درخونشون(همسایه ایم)

سوار ماشینش شد شیشه رو داد پایین رفتم جلو

گفتم دلم خیلی تنگ شده بود برات نتونستم از فکرم بیرونت کنم 

گفت فکر و خیال چی دیوونه ای؟چرا باید دلتنگ بشی 

گفتم ملعون ادم چرا دلش تنگ میشه؟؟؟

ساعد دسش رو فرمون بود فشار دادم بعدم رفتم:)

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
چند روز پیش رفتم درخونشون(همسایه ایم) سوار ماشینش شد شیشه رو داد پایین رفتم جلو گفتم دلم خیلی تنگ ...

چند سالته؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اگر دوست داشت رهات نمیکرد  آدمایی که موندین حتی شده یه دلیل برای موندن پیدا میکنن   شده ...

ی ماه اول ماه رمضان هم بود 

نرفتم سمتش هیچ کاری نکردم ن استوری ن زنگ ن پیام سر یک ماه زنگ زد گفت بهتر شدی گفتم اره 

همین حال احوال پرسی زنگ زد کرد 

ولی حرفی از برگشت و دلتنگی نزد 

میخوای دنبالت باشه هر روز پیشرفت کن طوری رفتار کن که مهم نیست برات اون از اینکه بهش توجه میکنی خوشش میاد برای همین دور میشه اگه تو دور بشی میاد سمتت هرچی بدوی دنبالش مثل سایه ازت فرار میکنه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ی ماه اول ماه رمضان هم بود  نرفتم سمتش هیچ کاری نکردم ن استوری ن زنگ ن پیام سر یک ماه زنگ زد گ ...

خب شما اشتباه میکنی 

وقتی کات کردی یعنی تموم شد دلیلی نداره حتی به تماسش پاسخ بدی 

بذار جوری باشه اون دنبالت باشه نه تو 

بذار از کاتش پشیمون باشه 

پیگیرش نباش

بیست اون بیست و شش

خیلی سنت کمه خامت کرده اون یه مشکلی داره الانم شاید عذاب وجدان داره نسبت بهت که اینجوری میگه سعی کن بیخیال باشی

خیلی سنت کمه خامت کرده اون یه مشکلی داره الانم شاید عذاب وجدان داره نسبت بهت که اینجوری میگه سعی کن ...

عذاب وجدانو ک داره مطمئنم همیشم میگف تو خیلی پاکی 

با من باشی خراب خرابی 

ن کلا تلش همش لست سینش ریسنتلی بود حذف نمیکنه بپاکه چون رو ی خط دیگشه اون خطشم سر من سوزوند ان ...

منم توشرایط توام گل 😁😁وابستگی سخنه منم بهش پیام میدم میگم دلتنگتم فقط یدونه قلب میفرسته هیچی نمیگه

عذاب وجدانو ک داره مطمئنم همیشم میگف تو خیلی پاکی  با من باشی خراب خرابی

لطفا به خر درونت بگو بره تو آخورش سرتو گرم کن جلو چشمش نباش بی قراری نکن اگه میخوای برگرده اصلا دلتنگی نکن چون داری به کائنات انرژی منفی میفرستی اون روز به روز دورتر میشه اگه اون مال تو باشه پس جایی برای نگرانی نیست

منم توشرایط توام گل 😁😁وابستگی سخنه منم بهش پیام میدم میگم دلتنگتم فقط یدونه قلب میفرسته هیچی نمیگه

چشونه خب:))))

قلب چی اخه:)))