2777
2789

مگ خودش با شیر نیست :/

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خیلی تازه من تو شیر سرد میریزم خوب هم میزنم خیلی خوشمزه تره

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یعنی چی کاپوچینو با شیر؟ شیر جز لاینفک کاپوچینو هستش 

اگه پودر کاپوچینو فوری داری دیگه نباید با شیر مخلوط کنی داخل خودش شیر داره .

کاربر سال ۹۰ هستم ، گفتن اکانت اولت تار عنکبوت بسته قابل بازیابی نیست🤷‍♂️

نه من دوس نداشتم باشیر خوردم چون خودشم شیرداره

حالا امتحان کن شاید توخوشت اومد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یعنی چی کاپوچینو با شیر؟ شیر جز لاینفک کاپوچینو هستش  اگه پودر کاپوچینو فوری داری دیگه نباید ب ...

تو اینستا دیدم قاطی میکنن با شیر یه عالمه ام هم میزنن فومش غلیظ تر میشه نخوردم باهم تا الان فقط با آبجوش خوردم 

گفتم بپرسم ببینم خوب میشه یا نه

هَر جا ما رو دیدی زیارت قَبول...♥♥♥♥♥♥♥♥♥