2777
2789

واسه شما هم زده عدم تخصیص؟

همون ماشین قبلی با تحویل ۴۰۳ اومده؟

مگه مردم مسخره شمان که بگید میشه عوض کرد ماشینو بعد اینطوری بشه؟ 😒

چه وضعشه آخه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

همینیه که هست 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان تاپیک زدم.کاش حداقل قبلی سرجاش باشه.نگن شما که انصراف زدید

قبلی اومده واسه من

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
برا بعضیا اینجوره 

فک کنم فقط اونایی که ۵ اولویت زدن یکیشو امسال میدن!

من دوتا زده بودم

قبلی رو‌چی زده؟

همون ماشین قبلی با همون تاریخ تحویل قبلی که لغو سفارش زده بودم برگشته

چی زده بودی

تارا اتومات و تارا دستی

برا منم زده احراز گردید درسته؟کاش همون بدن.میبینی؟به همونم راضی شدیم.من پولو برداشتم خرجش کردم

آره دیگه مثل قبل ویرایش سفارش و احراز شد اومده روش ، لغو شده زده بود که رفته