2777
2789

😍•هشت نشانه ی اینکه شما سواد رابطه دارید:
-شما در رابطه مسئولیت پذیر هستید و می دانید گفتن جملاتی مانند دوستت دارم شما را نسبت به احساسات پارتنرتان مسئول می کند!
-اگر رفتار شریک عاطفیتان شما را اذیت می کند بدون توهین و بی احترامی به او می گویید
-شما می دانید که هر کس باید از زندگی خارج از رابطه خود هم مثل بودن با دوستانش لذت ببرد
-نمی‌گذارید شریک عاطفی‌تان احساس تنهایی کند می داند شما را در هر شرایطی کنار خود دارد
-هدفتان از رابطه را مشخص می‌کنید و برای آن با او برنامه ریزی می‌کنید .مثلا صرفا فرار از تنهایی ؟ یا یک زندگی آرامش بخش؟
-بدنبال تغییر دادن فردی نیستید و آن را همانطور که هست دوست دارید .[باور کنید هیچ آدمی رو نمیتونید تغییر بدید]
-وقتی فرد وارد رابطه با شما می شود دنیایش بزرگ تر می شود نه اینکه کوچکتر و محدودتر شود.
-از نقطه ضعف او برای رسیدن به خواسته های خود استفاده نمی‌کنید!

😱 ۱۰ راهی که به خراب شدن رابطه منجرب می‌شود:

۱. شما فکر می‌کنید شریک زندگی شما دشمنی است که باید شکست بخورد.
۲. همواره اصرار دارید که حرف شما درست است.
۳. در هنگام بحث به شریک زندگی خود توهین می‌کنید.
۴. همواره حین بحث کردن صدای خود را بالا می‌برید.
۵. دروغ می‌گویید.
۶. وقتی شریک زندگی شما نیاز دارد که بحث را به بعد معوق کنید، شما اصرار داشته باشید که بحث کنید.
۷. از سلاح تهدید به طلاق استفاده میکنید
۸. نمی‌توانید زمانی که برای تلفن هوشمند خودتان می‌گذارید را مدیریت کنید. این مساله را جدی بگیرید.
۹. با گفتن اینکه «دوستان ما با من موافق هستند» موقعیت خودتان را تقویت می‌کنید.
۱۰. حتی اگر بدانید که مسئول هستید، سرسختانه از عذرخواهی خودداری می‌کنید.

😱 •سه اختلال روانی که سم زندگی زناشویی و عاطفی هستند:
١)نارسیسیزم(خودشیفتگی) : می خوام برای من باشه. می خوام تنهایی منو پر کنه.می خوام رفتارش درست بشه. چرا اونی نمیشه که من می خوام. چرا مثل من فکر نمیکنه؟
٢)مازوخیسم(آزارپذیری) : اذيتم میکنه، چون دوستم داره نميتونم ولش کنم، آخه دوسش دارم بدون اون با تنهایی چه کار کنم. حرفهای مردم چی میشه.
٣)پارانویا(بدگمانی) : بهش اعتماد ندارم. حتما داره بهم خیانت میکنه. گوشیشو باید چک کنم.  لباساشو چک  کنم بهتره. تعقیبش کنم،  ببینم با کی قرار عاشقانه گذاشته.

✨️ توی کامنت ها چندتا سیاست زنانه و قوانینی برای خوشبختی میگم که به کارت میاد 

توهم حتمااااا دوستای نی نی سایتی رو تگ کن که مطمئنا همه به این تاپیک نیاز دارن🤩

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

سیاست_زنانه
❇️خانومای عزیز نکته های زیر یادتون نرهههه
۱-یه پس انداز مخفی برای خودتون داشته باشین✅
۲-میتونید نیازهاتونو توکاغذ به دیواربزنین تا ببینه
  و همیشه یادش بمونه وکم کم براتون بخره
یا بادلبری توخیابون ازش تقاضاکنین
یا همش بگید واااااااااااااای فلان چیزچقدخوبه اگرداشته باشم.
(طرح نیازبدون وظیفه گذاری)نگیدبخروظیفته وفلان〽️〽️
۳- لباسهای تکراری نپوشید✅
۴-زنی که تنشولایقه لباس و....خوب نمیدونه مردش هم اونو لایق نخواهد دید.
مردا دوست دارن زنشون از هر لحاظ از بقیه زنها سرتر باشه چون اینو یه جوری سربلندی برای خودشون میدونن〽️〽️
۵-برای گرفتن پول ازشوهر، اول باید دلشو بدست بیارید
پس نق نق وغرغر ممنوع.✅
۶-و یادتون باشه یه قانونایی هست برای همه مردای نرمال جواب میده〽️〽️〽️
۷- تایید دربرابر دیگران✅
۸-تعریف درجمع〽️〽️
۹-هرگز خوردش نکنین بخاطراشتباهش✅
۱۰-بزارید فکر کنه مردسالاریه توخونتون ولی ریز ریز مدیریت کنین〽️〽️
۱۱-مقایسشون نکنین بامردای دیگه✅✅
۱۲-نرم باشید لج نکنین〽️〽️
۱۳- نیازتون رو بدون وظیفه گذاری بیان کنین✅

توجه کنیدددددد: 

🔸روانشناسی زرد میگه: زنان رابطه رو می‌سازن پس یاد بگیر چطور یک مرد رو نگه داری...
🔹اما علم روانشناسی میگه: رابطه نیاز به تلاش، بلوغ عاطفی و علاقه هر دو طرف داره، پس انتخاب درستی داشته باش!

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

قوانینی برای خوشبختی:

1.موهبت‌های خود را شمارش کنید نه مشکلاتتان را.
2. در لحظه زندگی کنید.
3. بخشنده باشید نه گیرنده.
4. در هر چیزی و هر کسی خوبی‌ها را جست‌و‌جو کنید.
5.هر روز دعا کنید.
 هر روز حداقل یک کار خوب انجام دهید.
6.در زندگی اولویت داشته باشید.
7. اجازه ندهید مسائل کوچک و خیالی شما را آزار دهد.
8.عادت همین الآن انجامش بده را تمرین کنید.
9.زندگی‌تان را با خوبی پر کنید.
10. خندیدن و گریه کردن را بیاموزید.
11. لبخند بزنید تا دنیا به شما لبخند بزند.
12. از هیچ چیز یا هیچ کس غیر خدا نترسید.
13 در سختی‌ها به خدا توکل کنید.

۱۳ . تاپیک های قبلی منم بخونید چون همه بدون استثنا مفید هستن و دوستاتونو تگ کنیددددد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️🌹👌

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بهترین و مفیدترین تاپیکی بود که دیدم ممنون از قلب مهربونت🤗🥰❤

متشکرم 

خوشحال میشم مفید باشم 

همه تاپیک هام رو بر اساس کمک به هم درج کردم خوشحال میشم مطالعه کنید

میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

البته

من همسرم خیلی اهل قهره یازده ساله ازدواج کردم هردفعه قهر کرده من برای آشتی پیشقدم شدم خودم مقصر بودم عذرخواهی کردم اونم مقصر بوده منو مقصر جلوه میده و من باید آشتی کنم ایندفعه سر یه موضوعی که خودش مقصر صددرصد بود به من فحش داد من هیچی نگفتم الان دوهفتس قهر کرده منم محلش ندادم میدونی دیگه خسته شدم از بس قهر کرده من رفتم طرفش حالاچندشب پیش پیام داده مثل دوتا همخونه باشیم کاری بکار هم نداشته باشیم منم گفتم باشه و دوهفتس یه کلمه حرف نزده بنظرتون من الان چکار کنم؟زندگی عادی خودمو انجام بدم و برام مهم نباشه تا خودش پیش قدم بشه من تو این یازده سال خیلی باهاش حرف زدم ولی بیفایده بوده پدرو مادرش طلاق عاطفی گرفتن گاهی ۶ماه باهم حرف نمیزنن توی یه خانواده ای بزرگ نشده که راه درست زندگی رو بلد باشه ۴۷سالشه و یازده ساله من زبونم مو درآورد از بس گفتم زنو شوهر باید حرف بزنن مشکلاتشونو حل کنن ولی گوشش بدهکار نیست

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من همسرم خیلی اهل قهره یازده ساله ازدواج کردم هردفعه قهر کرده من برای آشتی پیشقدم شدم خودم مقصر بودم ...

خب اول اینکه با توجه به رفتار پدر مادرش پس رفتار همسر شما عجیب نیست و به اونا شبیه شده 

متاسفانه قابل تغییر هم نیست و هر چقدر شما خواستار صحبت و حل کردن باشی اصلا متوجه نمیشه چون یاد نگرفته این کار رو 

شما فقط باید بخاطر اشتباهات خودت عذرخواهی میکردی و بکنی نه اشتباهات اون میدونم میخواستی فداکاری کنی که فقط این موضوع حل شه ولی این برای همسرتون عادت شده و سعی میکنه همه زورشو بزنه که بازم شما ادامه بدی به این کارت 

تو این مدت از همه لحاظ عادی باش نه قهر باش نه وابسته پیشقدم نشو و عذرخواهی نکن 

به خودت خیلی اهمیت بده از ظاهر گرفته تا خورد و خوراک و پوشاک ، خوشحال تر از همیشه باش طوری که انکار اتفاقی نیفتاده 

اگه بازم تکرار کرد که شما مقصری نپذیر ولی قرار نیست بخاطر پیشنهاد اون افسرده و پژمرده شی 

باید متوجه این موضوع بشه که بدون اون هم زندگی شما جریان داره تازه بهتر از قبله شاید باعث شد تلنگری بهش بخوره که دست از این رفتار برداره 

پیشنهادم اینه حضوری به یک مشاور خانواده سر بزنی شرایط زندگیتو بهتر براش توضیح بدی شاید لازم بود همسرت هم حضور داشته باشه من نمیتونم یه طرفه قضاوت کنم 

خب اول اینکه با توجه به رفتار پدر مادرش پس رفتار همسر شما عجیب نیست و به اونا شبیه شده  متاسفا ...

ممنونم از شما لطف کردید 🙏