2777
2789
عنوان

وزن هفته های آخر بارداری،،، ؟؟؟ 🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
من هنوز چهار ماهم نشده که دکتر برام مولتی نوشته یک روز در میون بخورم.گفت اگه دیدی وزنت زیاد میره بال ...

اره مکملهای دیگه رو میده. ولی مولتی رو نمیده. 

میگه جدیدترین تحقیقات نشون داده باعث بیش فعالی میشه‌ 

برای کسایی گفت تجویز میکنم که ویار شدید دارن و...

من تو دوتا بارداری قبلیم پیش دکتر دیگه ای میرفتم از ۴ ماهگی داده بود بهم. این نداده

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اره مکملهای دیگه رو میده. ولی مولتی رو نمیده.  میگه جدیدترین تحقیقات نشون داده باعث بیش فعالی ...

اگه اون دوتا بچت خدایی نکرده بیش فعال شدن حرف دکترتو باور کن!بنظرم اینطور نیست وگرنه خوب بود الان همه بچه ها بیش فعال باشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس من۳۵ هفته۳ کیلو بود ب نظرت الان ک۳۹ام چقد شد

ماشالله 

فکر کنم ۴ کیلویی باشه انشالله

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اگه اون دوتا بچت خدایی نکرده بیش فعال شدن حرف دکترتو باور کن!بنظرم اینطور نیست وگرنه خوب بود الان هم ...

والا میگه علت زیاد شدن بیش فعالی بخاطر همینه. نمیگه صدرصد همه بچه ها که.. 

منم دیکه چون دکترمه بهش اعتماد کردم

وگرنه گفتم که تو دوتای قبلی منم استفاده کردم و هیچ مشکلی نبوده. شما ادامه بدین حتما

واس من۳۵ هفته۳ کیلو بود ب نظرت الان ک۳۹ام چقد شد

حدودا هفته ای ۲۰۰ گرم اضافه میشه 

دیگه خودت حساب کن 😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یا حسین پس قبل زایمان ی سونو بذم اگ ۴ بود سز کنن😑

اره حتما بده گلم

اذیت میشی با وزن زیاد طبیعی