2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر -شجاع -هستم

@دختر_شجاع_هستم  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

تو اگر نمی ترسیدی تاپیکت نمی بستی میزاشتی خودم بیام.نه اینکه پشت شدم حرف بزنی تاپیک قفل کنی.بزن من ترسوترین دخترم حتی از هم جنسم تو فضای مجازی می ترسم .

خب نیست که. درستش چیه؟

بابا تاپیک زده با یه مرد تو بانک دوست شدم.جلسه اول گفته بیا خونه‌.من نمتونم فراموشش کنم تو سن ۳۴.ما بهش گفتیم خب پسره خودش گفته هدفش دوستی سک س هم خواست ازت .باید ازش متنفر بشی میگه من کاری ندارم چرا زود درخواست داد.هرچی میگیم طرف فلانه بیساره میگه حسم عوض نمیشه.بعدم چون مخالف نطرش بودم هی تاپیکام میخونه نقطه صفر پیدا میکنه تاپیک بد میزنه پشت سرم

بابا تاپیک زده با یه مرد تو بانک دوست شدم.جلسه اول گفته بیا خونه‌.من نمتونم فراموشش کنم تو سن ۳۴.ما ...

همین که داری برداشت خودت رو الکی تعریف میکنی نشون میده سطح فکریت چطوره.

وقت ندارم دیگه بهت بپردازم. ولی خدا شفات بده.

فکر کن ازت میترسم.

خوب ایشا...به هرچی مستحق هست که تا الان رسیدی بازم برسی🤣🤣🤣🤣خود ادم میدونه خودش چه ذاتی داره که خدا چی بسرش میاره.هرری دیگه از تاپیکم گمشو