2777
2789

سلام دوستای 

بعد از چندین سال ی شرایطی جور شده بریم مسافرت شمال  

خودمون ماشین مسافرت نداریم   

اومدیم به ننه شوهرم بگیم ماشین بدید بریم اونم گفت ی تعارف به بوآت بکن 

شوهرمم از خدا خواسته گفت ی تعارف کنم الکی شاید نیومدن منم گفتم باشه 

حالا باباو ننش حاضر شده داره با من و خانواده ۵ نفره من میان

الحمدلله رب العالمین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

دیگه کاری نمیشه کرد

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

خب ماشین اوناست اوناهم بیان باهاتون شمال عیبی نداره ک ...

فقط تو شمال خودتون رو جدا کنین ازشون ... سوییت و اینا همه چی جدا باشه فوقش دو س بار باهم تا دریا و اینا برید ولی کلااااا ب هیچوجه باهاشون تو یه خونه نباشی که بدبخت میشی