سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓 وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚♀️
یه بار ارزوی کودکی شون رو گفته بودن براشون انجام دادم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زبونش شنیده بودم بچه هاش هوس پیتزا کردن ولی پول نداره
فرداش کل وسایلای پیتزا رو خریدم دخترشو صدا کردم دادم دستش
بچه کوچیکش تا چند روز همش میگفت چند روز پیش پیتزا خوردیم 🥺
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یک هفته قبل از تولد نامزدم باهاش دعوا راه انداختم و گفتم میخام ازت جدا بشم چون خانوادم هم مخالف بودن بیشتر واقعی جلوه داد و خطم خاموش کردم برنامه چیدم روز تولدش تو باغ با رفیقش برنامه چیدیم کلی کارا اوردش خیلی هم شلوغ بودیم اصلا باورش نمیشد وقتی منو دید همونجا ک ایستاده بود نشست اشک میریخت دورَش بَگردَم 🥺😍♥️