2777
2789

بنظرم عمیق دوس داشتن خیلی لذت بخشه 

من بلدم ولی میخوام دوس داشتنو بیشتر و ماهر تر یاد بگیرم 

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتنی نیست. 

پس چی

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

این توان عظیم جان یک انسان رو نشون میده که بتونه آدمی معمولی رو خاص ببینه و اونو بی نهایت دوست داشته باشه 

بدی ها و تیرگی های شخصیتش رو کمرنگ ببینه و از نظرش خوبی هاش بی نظیر ترین ویژگی ها باشه 

من ،

واسه طرفم هیچی کم نمیذارم

همیشه پشتشم و بدترین کار دنیا رو کنه ولش نمیکنم

نمیزارم احساس تنهایی کنه

حالشو خوب نگه میدارم

پایه کاراشم 

جایی ک ببینم حالش بده قشنگ باهاش حرف میزنم میزارم بام حرف بزنه بعدش میخندونمش

کارای غیر منتظره که ذوق زدش میکنه انجام میدم

درک میکنم تو هر شرایطی ، قضاوتش نمیکنم

همه اینا و حتی بیشتر از اینا میکنم

ولی ن طوری که از اونور پشت بوم چیزی بیفته.

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

مگه یاد گرفتینیه؟!؟ 

من خیلی خوب بلدم خیلی خوب 

وقتی کسی باشه که قابلیت دوست داشتن داشته باشه ادم بلد میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️