2777
2789
عنوان

شوهر بی توجه و مودی

343 بازدید | 25 پست

بچه ها همسرم جدیدا بی توجه شده بهم همش قر میزنه ب سرم.هرکاری واسش میکنم نمی‌بینه.همش فک میکنم دوسم نداره.جدیدا مودی شده یه روز میگه بدون تو نمیتونم اما یه روز میگه تو بدی تو فلانی.موندم چطور رفتار کنم.وقتی عصبی میشه هرچی دلش میخواد میگه.گاهی حس میکنم از ازدواجش با من پشیمونه.جالبه بدون منم هیچ جایی نمیره.همش چسبیده بهم.نمیدونم این تناقض رفتاری یعنی چی؟نمیدونم باید در مقابل این رفتارایه مودی چیکا کنم.من خیلی ازش سرترم همیشه کارش شده ک فلان خانوم بهم نگاه کرد فلانی بهم نخ داد من تحویل نگرفتم.نمیدونم چرا دوس داره نقطه عطف توجه باشه.هرچیم بهش توجه میکنم تهش میگه من الویتت نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این دیونه وار دوست داره 

رفتاراش عین رفتارام با شوهرمه😂😂😂

اون بم توجه میکنه میگ دوسم داره ولی رفیق بازه منم همش بش میگم رفیقاتو دوس داری من دوست تدارم و فلان ی روز ک دلتنگشم دیگ احساساتمو بیان میکنم ک عاشقشم و اینطوری میگذره

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
و چقدر همدردیم....😔

خیلی سخته خیلی ک کسی ک همدمت هست قدرتو ندونه و همیشه ازت عصبانی باشه و طلبکار.جالبه من حق ندارم هیچ وقت ناراحت شم.تا ناراحت میشم میگه باز گرفتت 

خیلی سخته خیلی ک کسی ک همدمت هست قدرتو ندونه و همیشه ازت عصبانی باشه و طلبکار.جالبه من حق ندارم هیچ ...

قشنگ درکت میکنم،  خودمم به شدت عذاب میکشم،  الانم قهره ،،، برا من دیگه میگه رگ خریت گرفته