2777
2789
عنوان

خسته ام خیلی ...

70 بازدید | 9 پست

پسرم ۱۸ ماهشه هم ایشون هم من تمایل داریم باهم وقت بگذرونیم ولی دیگه خودم فراموش شدم بازی ،بیرون بردن صبحونه و غذای مخصوص... خیلی خسته ام دلم یه غذای خوب میخواد انقد وقتمو میگیره حتی نمیتونم یه غذای خوشمزه درست کنم   

درکت میکنم ولی باید تحمل کنی،چاره ای نیست،اگه مادر یا مادر شوهرتون نزدیک هستن میتونی حداقل چند ساعتم شده ازشون کمک بگیری،منکه با دوتا بچه کوچیک بدون هیچ کمکی صبح تا شب تو خونه اونم شهر غریب سر میکنم چی بگم پس؟!

سبز ماندن در ویرانی،«ریشه» میخواهد فقط...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا خب چرا گذاشتی بچه گیرت بیاد وقتی حوصله بچه داری نداری

کسی میزاره گیرش بیاد که هم بچه دوست داشته باشه هم حوصلشو هم وقتشو. من نمیفهمم بچه دار میشید بعد از دستش می نالید! بابا بچه خودتونه بچه غریبه که نیست خودتون خواستیداا

الانم بشین برنامه ریزی کن یه ساعت واسه تمیز کاری یک ساعت غذا درست کردن و با بچه  بازی و بیرون رفتن. برو خونه خانوادت . بعضی وقتا حوصله غذا پختن نداری از بیرون زنگ بزن غذا بیارن یا برو خونه مادرت.خواهر

درکت میکنم ولی باید تحمل کنی،چاره ای نیست،اگه مادر یا مادر شوهرتون نزدیک هستن میتونی حداقل چند ساعتم ...

هر کدوم با ماشین یه ساعت فاصله دارن ولی اونا انقد منت میزنن یه آخر هفته که میرم پیششون دلم شکسته اصلا دوس دادم دورتر باشم وقتی همه زحمت با خودمه لااقل منتی هم نباشه

ببخشیدا خب چرا گذاشتی بچه گیرت بیاد وقتی حوصله بچه داری نداری کسی میزاره گیرش بیاد که هم بچه دوست د ...

اتفاقا من بچه داریم طوریه مادرشوهری که با من تو هیچی هم عقیده نیس میگه خوشبحال بچت مادری مث تو داره ولی خب بجاش خودم فراموش. شدم چون وقت کم میارم در ضمن تا اونجایی که میدونم فقط گفتم خسته ام ...اونم برا اینکه ببینم مادرهای دیگه نظرشونه این خستگی در این اوج تا کی ادامه داره

ببخشیدا خب چرا گذاشتی بچه گیرت بیاد وقتی حوصله بچه داری نداری کسی میزاره گیرش بیاد که هم بچه دوست د ...

خواهر ندارم مادرمم یخورده دوره از طرفی اهل منت زدنه مثلا بچه بریزه بپاشه میگه حوصلم نمی‌کشه مادرشوهرم هم همینطور یه آخر هفته میرم کلی میگه من آدم خوبیم حمایت میکنم 

خواهر ندارم مادرمم یخورده دوره از طرفی اهل منت زدنه مثلا بچه بریزه بپاشه میگه حوصلم نمی‌کشه مادرشوهر ...

دوستی. خواهر شوهری هیچکس نیست؟؟؟

عصرا بچتو دو سه ساعتی ببر این پارای بچه که سرپوشیدس هم تو یکم از کارای خونه دور میشی استراحت میکنی هم اون انرژیشو تخلیه میکنه. سعی کن تو خونه واسش بازهای فکر و مختلف بزاری که با خودش بازی کنه. غذا هم هر هفته دو روزشو  چیزای ساده بخورین. یه املتی یه چیزی ک زیاد اشپزی نکنی. دو سه هفته ای یه بارم فست فود بخورین. از بیرون یا سوسیس و کالباس یا ناگت بگیر تو خونه بخورید کارای خونه هم بگو شوهرت کمکت کنه 

دوستی. خواهر شوهری هیچکس نیست؟؟؟ عصرا بچتو دو سه ساعتی ببر این پارای بچه که سرپوشیدس هم تو یکم از ک ...

خواهر شوهر ندارم در کل دو تا مادرهایی دارم هر کدوم به فاصله یه ساعت ...تو خونه بازی های مونته سوری که پیج ها میزارن رو درست میکنم بازی می‌کنیم یا از ۱۱/۵ تا ۱ بردم پارک آوردم ناهارشو دادم ولی باز انرژی بچه تمومی نداره تا وقتی مطمئن بشه تورو انداخته همسرم از صبح تا دیر وقت سرکاره وقتی میاد بیهوش میشه یه طرف

خواهر شوهر ندارم در کل دو تا مادرهایی دارم هر کدوم به فاصله یه ساعت ...تو خونه بازی های مونته سوری ک ...

چی بگم والا.

اگه میتونید واسش ترام بولینگ بگیرید از این کوچیکا تو خونه بازی کنه داداش منم خیلی اذیت میکنه واسش گرفتیم تو خونه همش رو اینه بازی میکنه حداقل بپر بپر کنه بعد گوش بزن واسش کارتون بزار سیب زمینی سرخ کن بهش بده با کارتون بشینه نگاه کنه