2777
2789

من قبلا ماشینمو زدم ب اسمش 

طلاهامو که از مجردی بود دادم فروخت خیلی فداکاریا کردم.ولی قدر نمیدونه میگ ماشین خودمه یا کو طلا خرج خودت کردم چیکار کردم الان 6میلیون پول داشتم میگفت بده میخام ماشینمو تعمیر کنم منم ندادم رفتم انگشتر خریدم از دیشب اینقد قیافه گرفته حرف نمیزنه غذا نمیخوره که انگار چخبره 

دوهفته نیس از قهر اومدم برای دست بزنش بعد پولمم میخاد

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکارو کردی ؟ 

نمیدونی نباید یه ریال به شوهر داد .؟ 

قدر نمیدونن که هیچ 

آخرشم خیانت میکنن  چون همه چی به اسمشون میشه با پول زنشون .

دیدم زیاد خیلییی زیاد ۱۰۰۰۰ نفر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوب کردی. وقتی قدر نمیدونه اصلا وظیفه ای نداری که کمکش کنی. 

بذار سرسنگین باشه شما عادی باش. بد عادت شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ۸۰۰ملیون ارث بهم رسید دادم بهش

منم 70گرم طلا و یه ماشین صفرمو دادم بهش

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
از اول پروش کردی 

خیلی پرو شده ولی دیگ تموم شد