2777
2789

سلام ، هفته هفتم هستم ، امروز صبح یه کارتون کتاب و قد یک متر بلند کردم و جابه جا کردم الان لکه بینی دارم ، کسی می تونه کمکم کنه ک باید چیکار کنم ؟😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سونو اگه قلب تشکیل شده باشه بهت شیاف میدن

خوردن آب و نشاسته ام خونریزی زو بند میاره تو بارداری

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

برو دکتر برات شیاف بنویسه و خودتم باید استراحت مطلق کنی تا جفت بره بالا 

هفته های اول خیلی حساسه 

آخه واجب بود بلند کنی 🥲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان سونو نشون میده ؟  هنوز صدای قلبشم نشنیدم ، دکتر گفت آخر اردیبهشت برو  دارم سکته می ...

اره زود بروو پس دل ننداز من چند وقت پیشا لکه افتادن نرفتم افتادم رو خون ریزی شدید خدا بچم حفظ کرد

فقط آب و نشاسته خالی؟ 

اره آب و نشاسته خالی

من بارذاری اولم خوردم بند اومد

ولی اگه تا عصر قطع نشد یا همراه با درد بود یا زیاد شد برو دکترت شیاف بنویسه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
برو دکتر برات شیاف بنویسه و خودتم باید استراحت مطلق کنی تا جفت بره بالا  هفته های اول خیلی ...

انقدر پشیمونم ک خدا می دونه ، گفتم همسرم رفته شیاف بخره اما سونو رو نمی دونم چیکار کنم ، تازه رفتم تو هفته هشتم دکترم می گفت آخر اردیبهشت باید بری الان برم چی نشون میده؟