2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجوز داره ولی بانک خصوصیه..میدونی حمایت دولت رو مثل بانک دولتی نداره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

والا من شنیدم خیلی بدهی داره در استانه ورشکستگیه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
بانک خصوصیه دیگه . بدون مجوز مگه میشه

اگه یه وقت ورشکست بشه نمیدونید تا چقد از پول مشتریا رو بانک مرکزی میده ؟؟یه همچین چیزای شنیدم نمیدونم درسته یا نه میگن ب اگه بانکی ورشکست بشه بانک مرکزی مسولیت پول مشتریای اون بانک و داره 

اگه یه وقت ورشکست بشه نمیدونید تا چقد از پول مشتریا رو بانک مرکزی میده ؟؟یه همچین چیزای شنیدم نمیدون ...

مگه قراره ورشکسته بشه😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد...نذر سلامتی و ظهور         ❤️امان زمان❤️ بخوان🙏
والا من شنیدم خیلی بدهی داره در استانه ورشکستگیه

من امروز رفتم ۱۵ تمن بزارم سپرده کارمنده یه جوری بود ازش پرسیدم گفت برو زنگ بزن بانک مرکزی بپرس من کارمند بانکم حتی اگه بد هم باشه نمیتونم از بدیاش بگم تازه قبلا سود سپرده یه ساله ۲۰ درصد بود گفت تغییر کرده ۱۸ درصد شده 

من امروز رفتم ۱۵ تمن بزارم سپرده کارمنده یه جوری بود ازش پرسیدم گفت برو زنگ بزن بانک مرکزی بپرس من ک ...

نمیدونم عزیزم منم بابام یه 150تومن توش داشت دراوردیم خونه خریدیم بنظرم پولتو طلا بخری بهتره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
نمیدونم عزیزم منم بابام یه 150تومن توش داشت دراوردیم خونه خریدیم بنظرم پولتو طلا بخری بهتره

به سودش نیاز داشتم یعنی از قبل ۳۵ داشتم امروزهم ۱۵ بردم بزارم روش خدا کنه اتفاقی نیفته یعنی همه دارو ندارم بود مرسی جواب دادید 🌹🌹🌹