2777
2789
عنوان

بچه چهار سالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست
۴ سالشه

چیای دیگه خوب بلده ی شلوار خریدم برای خیلی وقت پیشه میگه مامان این شلوار یادته رفتیم از عمه خریدیم  کوچولو بوده من بردمش رستوران میگه مامان یادته اوردیم این رستوران با لباس مرد عنکبوتی 

یه سال پیش ما از محله مامانم اسباب کشی کردیم رفتیم دو کوچه بالاتر میگه یادته اینجا خونمون بود 

یه بار بردمش باغ برای عکاسی البته پارسال صبح  از جلو باغ رد شدم مبگه اینجا اومدم عکاسی ..... ولی شمردن بلد نیس .....البته اسمش مینویسم بلده بخونه  با آب بابا مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیای دیگه خوب بلده ی شلوار خریدم برای خیلی وقت پیشه میگه مامان این شلوار یادته رفتیم از عمه خریدیم & ...

خیای عالیه آره من میترسم اینو یاد نمیگیره برا بقیه چیزای دیگه هم دیر یاد بگیره 

وای چه خوب بلده. میگم یعنی میگی زود بردی زده شد؟

نمیدونم والا دوست داشت یه مدت هم خودم مربی بودم با خودم میومد الان کار نمیکنم. نقاشیش هم خیلی خوبه . کاردستیش حتی از خودش قصه میگه . هرنقاشی میکشه یه قصه براش میگه. دوست ندارم استعدادش کور بشه ولی همکاری نمیکنه باهام 

خیای عالیه آره من میترسم اینو یاد نمیگیره برا بقیه چیزای دیگه هم دیر یاد بگیره 

یاد میگیره  .... من مثلا پول پنجی یاد دادم بهش میگم ببین بالا پول زده پنج   یا دوتومنی بلده .....چندمدت پیش تو ماشین بودیم ماشین روشن کرد...رنگا رو هم تا حدودی بلده