2777
2789
عنوان

کیا برا فرزند سوم تسهیلات گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 27 پست

هنوز زیرساخت ندارن.. هنوز برنامه ریزی ندارن.. بچه به خاطر ماشین وزمین نیارین... سال 85وزیر بهداشت گفت بیمار اومد بیمارستان بستریش کنید بعد ازش پول بگیرین ده روز بعد شوهر من افتاد دستش شکست.. فقط یادم بود برسونیمش بیمارستان.. بستریش نمیکردن گفتن اول صدتومن بریزین حسابداری.. بابام گفت.. ده روز پیش وزیر بهداشت اینجوری گفته.. گفتن گفته که گفته تا بخشنامه نکنن ما اجرا نمیکنیم اون قانون هنوز اجرا نشده بنده خدا... هرچی تلویزیون گفت یه تخمین بیست سال تاخیر بزنید بعد.. برنامه ریزی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون چهل تومن وام همینطوری میدادن یه زمین حاشیه شهرم میدادن بازم دردی ازت دوا نمیشد 

عزیزم من مشکلی ندارم من سوال پرسیدم چی میدن مگه؟

نمیفهمم چرا این همه برداشت پرت دارین از موضوع

خواهشا بخاطر زمین و ماشین بچه بیگناه رو به این نیا نیارین یه روز میرسه از کاری کردین پشیمون میشین دو ...

الان شما اگه منظورت با اوت قشر آدمهای سطح پایین هست که اختیار داخل شورتشون هم با خودشون نیست ممنون از اظهار نظرتون تشکر میکنم

گفتن یه سری نیاز به اعلام جمعی نیست ولی برا  مطلع شدن حضار قضاوتگرای این تاپیک باید عرض کنم که ما خودمون خواسته و آگاهانه با کلی سلام و صلوات بچه دار شدیم اگر از لحاظ برنامه ریزی زمانی هم دچار مشکل شدیم وگرنه تصمیمون ۴ فرزند بود  

عزیزم من مشکلی ندارم من سوال پرسیدم چی میدن مگه؟ نمیفهمم چرا این همه برداشت پرت دارین از موضوع

من برداشت پرت نداشتم ظاهرا شما برداشتتون پرت بود. هزینه بچه انقدر زیاده  که این چیزا حتی یه کمک ناچیز هم نیست که همونم نمیدن غیراز اینه؟