2777
2789
عنوان

شوهرم قهره

382 بازدید | 21 پست

دخترم عمل لوزه داشت گفت به هیچ کس نگو ولی من به مامانم گفتم از اول سالی همش بچه هام مریضان خسته شده بودم درد ودل کردم گفت نباید میگفتی وقهر کرد 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم وقتی یک موضوعی برای همسرت مهمه که بین خودتون بمونه و ازت همچین خواهشی میکنه نباید روش رو زمین مینداختی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
راست میگه حرف تو دهنت بمونه عالم و آدم از کوچیکترین مسائل زندگی تون خبر دار نکنید

گفتم همش بچه ها مریضان خسته شدم واینا حالا میخواد ماشین بخره من به کسی نگفتم  

خدایا نظری شاید بشود فرجی

والا من هر چی دارم یا ندارم هیچی ب مامانمم نمیگم قرار نیست برام کاری کنند ک حالا حرف خونه ام واسه خواهر و برادرم میبره 

وقتی خودت محرم خونه ات نباشی بقیه هم نیستند شاید دخترت نخواد بقیه تا سال ها بگن اره فلانی هم لوزه هاش عمل کرد

من مخالف این نیستم چرا گفتی کی از مادر نزدیک تر ولی خب حتما دلیلی داشته ک ازت خواسته ب مادرت نگی  

باهاش صحبت کن و بگو واقعا بخاطر مریضی بچها درمونده بودم نیاز ب هم صحبت داشتم