2777
2789

دو هفته پیش صبح از خواب ک بچم پاشد سرفه میزد بدون هیچ علایم دیگه ای ( هشت ماه و نیمشه )

بردمش دکتر معاینش کرد گفت چیزی نیست شربت سالبوتامول با پودر مونته لوکاست نوشت خلاصه داروهاش دوسه روز دادم این بچه اصلاااااا فرق نکرد دوباره بردمش پیش همون  بازم معاینه کرد گفت اسم الژی 😒 کورتون داد با اسپری دو روز دادم دیدم فرقی نکرده اینبار دکترشو عوض کردم گفت گلوش پر چرکه ... خاک برسر ی سرماخوردگی رو نتونست تشخیص بده با اون داروهای چرتش...( اینم بگم دکتر خیلی معروف و قدیمیه واسه کولیکش فقط داروهای اون جواب بود بخاطر همون بهش اعتماد داشتم ) 😒  انقد دلم میسوزه الکی کورتون دادم ب بچم دو روز 

بابا باز این خوبه من یسری میگفتن مشکل معده داری 

رفتم بیمارستان‌پیامبران تو‌خیابون اباذر خصوصیه سریع بستری کردن گفتن هموگلوبین خونت روی ۳عه بیاد روی ۲میرفتی توی کما

دکتره میگفت هیچی نیست اسید معده اومده بالا😐😐😐😐بیشرف نمی‌گفت من میمردم کی پاسخگو بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه دکتر داروهای بخصوص و حساسی برای بچه میده سریع استفاده نکنید. ببرید پیش یکی دیگه.

منم پسرم سرفه میکرد دکتر اسپری داد من براش نزدم. با شربت سرفه برطرف شد

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

متاسفانه بعضی پزشکا فقط تب رو علامت عفونت میدونن در صورتی که بعضیا خیلی سخت تب میکنن.البته ویروس اهم باشه بازم دارو نداره و نیاز به مراقبتهای حمایتی داره که یکیش کورتونه اما دوز خیلی کم و خوراکی

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
بعضیا دنبال پولن چرت میگن ک باز ویزیت بدی بری پیششون 😒

بخدا نمیدونم کی اینارو پزشک کرده چجوری اصلا قبول شدن جون مردم براشون اهمیت نداره اون بچا خدایی نکرده چیزیش یمشد با اون داروها این دکتر پروانه پزشکیشو میکردن تو ک..ون ننش خب

شاید اونموقع گلوش چرک نداشت چون اگر دکتر بدی بود وقتی واس کولیک از کسی جواب نگرفتی از اونم نمیگر ...

ببین شبا ده بار بچم از خواب پا میشد انگار یچیزی میاد تو گلوش گریه میکردو ب سختی قورت میداد مشخص بود گلوش چرک داره ولی ب دکتره گفتم با قطعیت گفت نه آسم هست 

دکترش دنبال پوله فقط.. از مهاجرا ویزیت بیشتر میگیره ازمایش نشون بدیم ویزیت میگیره.لعنتیی

دکتر نیست کاسبه این خاک بر سرش 

من اصلا پیش همچین دکترایی نمیرم دکتر خودم اینجوریه که هر مشکلی داشتم بهش پیام میدم جواب میده بنده خدا در اولین فرصتش دارو هم نیاز باشه دوباره نسخه مینویسه ولی تا ویزیت بعدی ازم هزینه ویزیت نمیگیره 

وقتی یه دکتر داروهای بخصوص و حساسی برای بچه میده سریع استفاده نکنید. ببرید پیش یکی دیگه. منم پسرم س ...

اره اشتباه کردم واقعا بار دوم ک میخاستم دکتر برم شوهرم گیر داد ببرش پیش همون  ...