2777
2789
عنوان

هزینه های دختر تو عقد

202 بازدید | 15 پست

ببینید نظره خودم اینه هزینه تو عقد باید نصف نصف با پدر و همسر باشه اگه دختر شاغل نیست...حالا دلیل یه سری ها که میگن نه ما تو عقد پول نمیگیرم نه نمیدونم به غرورم بر میخوره و...درک نمیکنم اون آقا همسره شماست و باید از همین اول متوجه باشه مسولیت هایی درقبال شما داره از اول هرجوری عادت بدی تا آخر همونه اگه از اول واسه خودتون کم بزارید همون جوری عادت میکنه آدم قدر چیزی که بیشتر براش هزینه کنه بیشترم میدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه خرج عقد به عهده داماده🙂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

به نظر من اصلا ربطی به نامزدی و عقد نداره .وقتی شما کسی رو دوس دارید براش خرید میکنید 

این عشق دوست داشتن که باعث میشه برای خوشحال کردن عشقتون هرکاری کنید

میتونه این عشق تو نامزدی باشه یاحتی توی روابط دوستی

من شاغل بودم ولى بازم از همسر تو عقد پول ميگرفتم 

شايد بهش نياز نداشتم ولى ميخواستم بدونه من زنشم و خرج دارم 

و دوم اينكه ميخواستم بدونم چقدر دستو دلبازه 

از بابام كه اصلا 

اره الان که دیگه میده ولی بازم بابام بهم هرماه پول میده

من که تو عقدم همه‌ی خرجم رو شوهرم میداد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من خودم شاغلم تا حالا از بابام پول نگرفتم اصن نمیتونم از کسی پول بگیرم دارم فک میکنم شوهر کنم چجوری ...

میدونی خب سخته آدم به کسی که تازه وارد زندگیش شده بگه براش خرید کنه یا پول لازم دارم تا حدی اون آقا هم باید متوجه باش خودش بپرسه چیزی لازم نداری یا شماره حسابتونو داشته باشه هر چند وقت یبار پول بریزه واسه هزینه هایی مثل آرایشگاه و لیزر و...

میدونی خب سخته آدم به کسی که تازه وارد زندگیش شده بگه براش خرید کنه یا پول لازم دارم تا حدی اون آقا ...

اره حتی اگه دختر خودش درامد داشته باشه اقا باید خودش بفهمه مسئولیت داره...اگه من ازش پول بخوام و بگه خودت ک کار میکنی از پول خودت بگیر من چ واکنشی باید نشون بدم؟😂

میدونی خب سخته آدم به کسی که تازه وارد زندگیش شده بگه براش خرید کنه یا پول لازم دارم تا حدی اون آقا ...

فكرت اشتباهه

اينكه انتظار داشته باشي اقا خودش متوجه هزينه هات باشه و برات پول بزنه بايد ازش بخواي 

منم  شاغل بودم و كلا پول گرفتن برام سخت بود كلى مشاورم باهام حرف زد و رو مخم كار كرد تا تونستم از همسر پول بگيرم، زبونم نميچرخيد برا پول گرفتن 😂 بهدش ديگه پررو شدم🤓

اره حتی اگه دختر خودش درامد داشته باشه اقا باید خودش بفهمه مسئولیت داره...اگه من ازش پول بخوام و بگه ...

باید برای پوله خودت یه برنامه ای داشته باشی خب بگی همه ی حقوقم میره واسه قسطه فلان چیز مثلا