2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سربالایی ولیعصر. دکتر مسعود جهانبخش. فکر نمیکنم تو تبریز کسی رو دست اون باشه. من صورتم ژل زدم ولی خی ...

والا من رفته بودم دکتر محمدی نژاد یسال ژل لبم خوب موند ولی زیر لبم گوله گوله شده میترسم برم تو واقعا راضی هستی؟

والا من رفته بودم دکتر محمدی نژاد یسال ژل لبم خوب موند ولی زیر لبم گوله گوله شده میترسم برم تو واقعا ...

من سه ساله میرم پیش اون. کل تبریز هم تحقیق کردم بهتر از اون نبود. بعد از سه سال اسفندماه دوباره تزریق کردم خیلی خوب شده.

مرسی گلم

عزمزمه تو پیش کی زدی ژل ؟؟

راضی بودی ؟

چون من هم تصمیم دارم برم ولی دکتر خوب هنوز پیدانکردم

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز.                         همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید.

سربالایی ولیعصر. دکتر مسعود جهانبخش. فکر نمیکنم تو تبریز کسی رو دست اون باشه. من صورتم ژل زدم ولی خی ...

سلام عزیزم ببخشید من امسال اولین باره برای صورتم میخوام برم تزریق فیلر ،منتهی دو دل هستم بین جهانبخش و زاهی ،شما راضی هستین؟کل صورت هزینه چند میشه؟ متقارن درمیاد؟مارکی که برای شما استفاده کرد چی بود

سلام عزیزم ببخشید من امسال اولین باره برای صورتم میخوام برم تزریق فیلر ،منتهی دو دل هستم بین جهانبخش ...

سلام گلم من از جهانبخش خیلی راضی هستم. مارک ژل یادم نیست ولی بهش گفتم بهترینشو تزریق کنه و هر چند سال هم که برا تمدید رفتم گفتم از همون قبلیه تزریق کنه. در هر حال حاضر کاناداست ولی از ۱۵ بهمن وقت داده با بیست درصد تخفیف. من از قیمت‌های جدیدش خبر ندارم