2777
2789
عنوان

تبدیل دوست پسر به شوهر 😐😂

420 بازدید | 28 پست

واسه دوستم میپرسم..... :) من خودم سینگل خوشحالم

(بچه ها راهکار بدین پلیز🤣 این خیلی دوستم داره خب ولی میگه حداقل ۴ یا ۵ سال دیگه 😐 الان ۲ ماهه میدونم زوده ولی ۴ سال هم خیلیه،  چجوری بگم خوانواده شو در جریان بزاره ؟ مادر من خبر داره ولی خانواده اون نه ،هر دو هم ۲۲ سالمونه ، این میگه ۵ سال دیگه واسه این خوبه چون میشه ۲۷ و سن ازدواجش دیر نمیشه ، ولی من ۵ سال دیگه ۲۷ شم خیلی دیره ، دوست ندارم سن مادر شدنم بره بالا خب، تو فامیل ما هم اکثرا همه زیر ۲۰ ازدواج کردن) بچه ها فعلا یه راهکار بهش بدین چجوری به طرف بفهمونه که خوانواده شو درجریان بزاره ، نه واسه خواستگاری فقط در جریان باشن همین... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک میکنید باهرکی دوست شدین باید ازدواج کنید حتما ؟ 

در ضمن وقتی میگه چندسال دیگ یعنی شرایطش رو نداره یا کلا نمیخواد ازدواج کنه با تو . 

خودم دوس پسر زیاد داشتم همسرمم دوس پسرم بود ولی اجبارش نکردم ک بیاد 

بگو پسر خالم داره میاد خواستگاری

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بنظرم خیلی جدی باهاش صحبت کن بگو هدفت از این ازدواج چیع و تو دوران دوستی چ درخواستایی از من داری و چجوری با خانواده هم اشنا شیم و هم اینکه بگو من برای اشنایی ۱سال حداکثر ۱.۵ سال میتونم دوست بمونم ... بعد شناخت...بعدش نامزدی و عقد...

اون حالا حالاها خونوادشو در جریان قرار نمیده دوستت دلش میخواد زود ازدواج کنه باید قید این آقا پسر و بزنه بعد از کجا معلوم پسره چهار سااال بمونه باهاش یه سال دیگه هوایی نشه چون پسر سنش واقعاا کمه و طرز فکرش سه چهار سال دیگه زمین تا آسمون تغییر میکنه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
۲۷نه براازدواج ن برا مادری دیرنیست

طبق شرایط شهر ما دیره ، همه فامیلای دوستم دخترخاله هاشو اینا ازدواج کردن و فقط این مونده و خیلی سختشه ازین بابت ، مادرشم خیلی گیر داده که طرف و ول کن ولی خب دوسش داره و مادرش گفته اگه خانواده شو در جریان بزاره قبول میکنه باهم باشن

اگه پسره واقعا قصدش ازدواج باشه خودش به خونوادش میگه دیگه نیازی نیست دنبال راهکار باشه، فقط برام سواله چرا دختره اینقدر سریع خونوادشو در جریان گذاشته اونکه میدونسته تا ۴ یا ۵ سال دیگه خبری نیست، بعدشم اومدیم و طرف تو زرد درومد چند ماهه دیگه خود واقعیشو نشون داد خب خونواده دختره نمیگن چی شد؟ چرا نمیاد خواستگاری ، نباید اینقدر سریع میگفت همیشه بزارین اوتی که اول خانوادشو در جریان میزاره پسر باشه نه دختر ، چون واسه دختر جالب نیست 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست