2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنجش تو چه زمینه هایی هست؟؟؟

چند تا سوال راحت از بچه می پرسن واسه رفتن به کلاس اول شاید یکی واسه آموزش پرورشه یکیم واسه خود مدرسه که خود مدرسه می گیره اونو 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بعد اینکه سیستم ثبت شد معرفی میشی به موسسه یادگیری پسرمو اونحا بردم گفتن یکم تو گفتارش مشکل داره باز ...

بله اینجورم میشه ، فرصت میدن دوباره میگیرن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

والله قبلا سنجش در حد بینایی و شنوایی بود 

چیزی هم بنام پیش دبستانی نبود مهد بود 

من خودم تو طول سال تحصیلی شاگرد زرنگی بودم 

الان هم دو تا لیسانس دارم 

نمیدونم الان با اینهمه برو و بیا و خانواده و بچه رو اذیت کردن منظورشون چیه؟؟!!!!

والله قبلا سنجش در حد بینایی و شنوایی بود  چیزی هم بنام پیش دبستانی نبود مهد بود  من خود ...

نمیدونم والا پسر من تقریبا همه چیو بلده شمردن تا ۲۰ رنگها شکلها نوشتن اعداد حتی با انگشت هم بگی چنده میگه فقط تو گفتارش مثلا ی رو میگه ل یا حرف ر رو خوب نمیتونه تلفظ کنه