2777
2789
عنوان

چرا دروغ میگن

133 بازدید | 12 پست

چرا هرکس خودش یا بچش مریضه به دروغ میگه حساسیت فصلیه همه علایم سرماخوردگی رو دارن بعد میگن حساسیته یه بار بچم مریض کردن ۵ بار بردمش دکتر دو شیشه چرک خشک کن خورد تا خوب شد والا الان میترسم کسی حتی نزدیکش بشه بعد تازه با پر رویی به بچه هاشون میگن بیا با نینی بازی کن گناه نداره واقعا یه بچه ۷ماهه

توام به روشون بیار بگو نه دست شما درد نکنه سری پیش ازتون حساسیت فصلی گرفت لازم نکرده بازی کنن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام به روشون بیار بگو نه دست شما درد نکنه سری پیش ازتون حساسیت فصلی گرفت لازم نکرده بازی کنن

به خدا خیلی رو دارن میگم سرما خورده بچتون میگن نه حساسیته میگم بچم من تازه خوب شده دوباره هم میگن بیا با نینی بازی کن 

متاسفانه رعایت نمیکنن. ولی همیشه همینجوری بوده از قدیم هیچکس رعایت نمیکرده

بخدا ما اینجوری نبودیم نه خودم نه خانوادم ولی اینا انگار از ما بدشون میاد از قصد اینجوری میکنن

به خدا خیلی رو دارن میگم سرما خورده بچتون میگن نه حساسیته میگم بچم من تازه خوب شده دوباره هم میگن بی ...

خب پس دیدی مریضن بلند شو برو خونه بگو هروقت حساسیتتون تموم شد تشریف میارم یا تشریف بیارید...من بچم بدنش ضعیفه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
خب پس دیدی مریضن بلند شو برو خونه بگو هروقت حساسیتتون تموم شد تشریف میارم یا تشریف بیارید...من بچم ب ...

هرموقع میان مریضن سالی یه بار ما میریم بازم مریضن نمیدونم ما شانس نداریم یا اینا کلا وضعشون خرابه 

بخدا ما اینجوری نبودیم نه خودم نه خانوادم ولی اینا انگار از ما بدشون میاد از قصد اینجوری میکنن

بچه ی منم چهارده ماهشه. دو سه بار از. بچه ی خواهرشوهرم مریضی گرفت. آخرش زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم من فکر میکنم بچه ها خیلی راحت از همدیگه مریضی میگیرن. لطفا از این به بعد اگر طاها حتی کوچکترین علائم حساسیت هم داشت بگید ما نیایم تو جمع. از اون به بعد سعی کردن رعاایت کنن بهتر شد اوضاع

بچه ی منم چهارده ماهشه. دو سه بار از. بچه ی خواهرشوهرم مریضی گرفت. آخرش زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم من ...

من پسر مادر شوهرم ۲۰ سالشه یه کم مریضه مادر شوهرم خودش میگه برو با بچه بازی کن به کی بگم وقتی خودش اینجوریه فامیلاش که بدترن به خدا خسته شدم از همشون  

ینی متنفرم بچه رو ب چشم اسباب بازی میبینن بعضیا بیا نینی بازی کن نده بهشون 😑

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
نمیدمش  با پرویی صد بار میگن بد بگیریم بغل مجبور میشم بدمش

من خودم بچه ندارم ولی حتی واسه بچهای دیگه ام حرص میخورم حتی یبار سر بچه خواهر شوهرم با زندایی شوهرم بحثم شد بچه نوزاد نمیتونست گردنشو نگه داره هی میگفت بدین بغل پسرم بزارین اروم بگیره شلوغ نکنع تو ی مهمونی بودیم وای اونم بچه رو نمیتونست نگه داری دستو پاشو کجو کول میکرد اخرش گفتم بده من کشتی بچه رو مادرش گفت هر موقع بچه خودت شد اصلا نیا تو جمع منم گفتم اگه بچه دار بشم واسه راحتی بچم با کمال میل میشینم خونه تا اینکه بچه رو بدم دست ی بچه دیگه که خودش ۴.  ۵ سالشه بار انداز کنه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
من خودم بچه ندارم ولی حتی واسه بچهای دیگه ام حرص میخورم حتی یبار سر بچه خواهر شوهرم با زندایی شوهرم ...

بخدا من نمی‌رم هیج جا اینا میان الان ۷ ماهه خونه هیچکس نرفتم همه میگن بیا سر بزن من نمی‌رم