سلام من خیلی مشکلات دارم و ب فکر طلاق افتادم از سن خیلی کم ازدواج کردم الآنم دیگه نمیتونم تحمل کنم و با ی بچه فکر طلاقم ولی خانوادم پشتم نیستن باید چیکار کنم اونایی ک ی چیزایی میدونن و بلدن کمک کنم لطفاً دوستم میگفت برو درخواست طلاق بده و مهرتو بزار اجرا جواب میده ب نظرتون ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیانت ک کرده ولی جدای از همه اینا هیچ علاقه ای بهم نداریم من ک خداییش هیچ حسی بهش ندارم
پس حتما برای بچتونم که شده سعی کنید زندگیتون رو دوباره بسازید حتما میشه چون هم خودت شرایطش رو ندا ی هم بچت کوچیکه هم اینکه شوهرت شاید با گرم شدن زندگیتون دیگه اشتباهش رو تکرار نکنه
وقتیکه از ۱۱ سالگی ازدواج کردم تحصیلات ندارم الآنم ۲۰ سالمه بچم دو ساله
کلا تحصیلات نداری؟سنت خوبه ... اگه میتونی اول مشغول ب کار شو تا بتونی شاغل شی فقط ب کاشت مژه ام قانع نباش بیشر کن مثل تتو و فیبروز و ..تا اونموقع ام فقط از شوهرت پول بگیر و پیشرفت کن
از خدا کمک بخواه الان ۸۰ درصد زنهایی که خیانت دیدن حس شمارو دارن اما اگر جدا بشی میتونی تضمین کنی فرد دیگه ای که باهش آشنا بشی این مشکل رو نداشته باشه باید فکر راه حل باشی خواهر جان واست لینک میزارم دوست داشتی عضو شو و تو کلاس همسرداریش شرکت کن شاید زندگیت یه تکونی خورد من خودم واقعا راضی بودم
وقتی اعصاب برام نمونده ک تمرکز کنم رو ی کاری چ فایده تو تموم این لحظه ها ک میگذره من اندازه ده سال پ ...
تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه چه فایده ب خاطری ادم دیگه روح و جسمتو نابود میکنی بخدا قسم برگردم ب ۲۰ سالگیم ادامه تحصیل میدم شده ۵ سال پشت کنکور بمونم میمونم تا پزشک بشم ...اما تو میتونی ی کاری کن ک تو ۳۰ سالگی سالن داشته باشی و از درامدت خرج نکن و براخودت خونه بخر و .... اونموقع بذار برو ن الان ک شوهرت کیفش کوک بشه بره دنبال الواتیش بگه آخ جونن
تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه چه فایده ب خاطری ادم دیگه روح و جسمتو نابود میکنی بخدا قسم برگردم ب ۲۰ ...
من هوش بالایی توی درس خوندن دارم یادمه موقعی ک ابتدایی بودم البته از ششم بیشتر نخوندم چون ازدواج کردم همه معلمان میگفتن باید جهشی بخونه با این هوش بالاش ولی الان انگار علاقه ب هیچی ندارم