2777
2789
عنوان

ندادن ماشین به برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست

عزیزم درکت میکنم شرایط خیلی سختیه ولی اگه خدا و دین و ایمون برات مهمه بدون دروغ گناه کبیرس ، تو این شرایط با خدا درد دل کن و از خدا کمک بخواه

اگه میشد دروغ گفت که کل مشکلای آدم حل میشد 

نمیشه که به این سادگی دروغ گفت 

ولی تاجایی که میتونی به آدما کمک کن دنیا دو روزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفه نداری

اما مال دنیا ارزش نداره

خیلی خیلی زندگی کوچیک ک کوتاهه.دلتو دریا کن تا روزیت زیاد بشه.

چی بگم.ما ماشین نداریم و نمیگیم ولی برادهاشم حتی تعارفم نمیکنن .

دلگیریم.....

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

نه گلم بهترین کارو کردی اگه خدایی نکرده با ماشینتون تصادف کنن میدونی چقدر درد سر براتون درست میشه هم شما باید خسارت بدین هم اونی که پشت فرمان بوده چون صاحب ماشین نبوده جنگ اول به از صلح آخر

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

هرکاری میکنی،  بکن ولی خواهشا دروغ نگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگه میتونید خودتون ببریدشون میدونم عادت  میشه ولی چون موقع زایمان م ماشینمون تصادف کرد من این کارا میکردم . بازم من جاری خودم را درنظر میگیرم که خوبه جاری شمارا نمیدونم 

عزیزم این لطفی ک میکنی خدا جوابش رو میده..

گناه دارن دنیا هربار یطوری میچرخه ممکنه اونا ماشین بخرن شما ی مدت نداشته باشید..

امیدوارم ک خدا برکت مال شمارو بیشتر کنه و هیچکس هم محتاج کس دیگه ای نکنه

اینم بگم خواهرشوهرمم کوچکترین خریدی ، کاری داره زنگ میرنه تا من ببرمش ....  

انجام نده از همین حالا حد رو مشخص کنی بعدها بیشتر ادیت نمی شی 

بهشون بگو ببخشید نمیتونم ببرم 

کلید خواستند بگو ببخشید خودمون الان میخوایم بریم جایی

از هد ۳ و چهار مرتبه ۱ بار بببر و کمتر و کمتر تمومش کن

حالا برای مریض و زائو بری فرق می کنه و بخاطر خدا بکن 

نه دیگه هرکی زنگ بزنه بگه بده

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤