2777
2789
عنوان

نانو بروز چیست

42 بازدید | 2 پست

دستگاه نانو بروز

دستگاه نانو بروز، دستگاه 7 ولتاژ است که توسط استابلایزر در قسمت سوزن کنترل می‌شود. استابلایزر، نگه دارنده پلاستیکی به شکل هلال است که روی پوست فرد قرار می‌گیرد، و برای کشیدن خطوط یا هاشور در یک خط مشخص به سوزن به ما کمک کند.

روی بدنه این دستگاه تنظیمات درجه و سرعت درج شده و وقتی دستگاه را روشن می‌کنید، چراغ بالای آن روشن می‌شود. در صورت گذاشتن در پایه نگه دارنده نیز، دستگاه به حالت استند بای (نیمه خاموش) در می‌آید.

سوزن‌های نانو بروز در کاشت ظرافت زیادی دارند، بنابراین خطوط خیلی نازک‌تر از خطوط کشیده شده با دستگاه‌های دیگر هستند. درجه بندی سوزن‌های نانو بروز سه دهم، چهار دهم و هجده صدم است، که 18 صدم از بقیه خیلی نازک‌تر است.

رنگ‌ها در تکنیک نانو بروز

در این تکنیک از رنگ‌های متشکل از مواد آلی و بدون سرب استفاده می‌کنیم. بعد از مدتی ریشه ابرو را رشد و تقویت می‌دهند. اگر شما از نتیجه کار راضی نباشید، کافی است اقدام به ترمیم نکنید تا پس از مدتی رنگ‌ها بدون جای ماندن رنگ قرمز و تکه تکه شدن روی پوست خود به خود ریخته و پاک شوند.

این تکنیک چگونه انجام می‌شود؟

سوزن‌های دستگاه نانو بروز، همگی نانو هستند و با سوزن‌های عادی یا پیچی میکروپیگمنتیشن متفاوت هستند. هنگام خط کشیدن با سوزن نانو بروز باید آهسته حرکت نمایید تا رنگ را در لایه بیشتری در پوست تزریق کنید و رنگ پخش نشود.

آنچه در انجام کار با دستگاه اهمیت دارد، زاویه سوزن و استابلایزر است که باید با پوست 45 درجه باشد. نوع سوزن‌های این دستگاه تک سر هستند که با برداشتن استابلایزر این دستگاه به حالت عادی نانو تبدیل می‌شود.

برگرفته از سایت آکادمی فی   https://academyphi.ir/pardisan

میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو مشهد خانم الهام اعتمادی

سالن اختصاصی ابرو پردیسان حاشیه ملک آباد https://www.instagram.com/pardisan_beauty

مربی آموزش

این سبک یک تکنیک جدید و پیشرفته برای هاشور ابرو که با دستگاه مخصوص و سوزن های نانو کار میشه... این روش به دلیل دقت و ظرافت بالایی که داره خطوط طبیعی و نچرال بهتون میده

یکی از تکنیک های بی نظیر و ماندگار که من در آکادمی آیلا برته باهاش آشنا شدم و چقدر برام موندگاری داشت... من به شخصه نمیدونستم برای ابروها چیکار کنم که پاک نشه و واسم بمونه

میتنید نمونه کارهای نانوبروز رو داخل پیجش ببینید... البته سایت هم داره... توو گوگل بزنید آیلا برته هم پیج و هم سایتش رو میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.