جایی که من میرم گفتن از جلسه سوم تا ششم ممکنه دوباره بازگشت داشتع باشه بعد اون اوکی میشه
کلا برای همه موها ماه ۴ برمیگرده دوباره ماه بعد خوب میشه حتی ماه ۸ هم برای من برگشت گفتن خوبه نگران نباش ولی الان که نزدیک ۱۳ ۱۴ جلسه رفتم خیلی بدشده تمام بدنم جوش ریززده موهام همه گیرکرده زیرجوشا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره میبینیییی اولش که میری ادمو خر میکنن که اره همه موهارو از بین میبره بعد که تاثیری نداره بهشون می ...
اره منکه راضی نیستم بار اخر خواهر کوچیکش بی تجربست برام زد هرچی اصرارکردم درجه شو زیادتر کن نکرد ایندفعه میخام یبار برم ببینه چقدر موهام زیاد شده باورش بشه چه خرابکاری کرده خواهرش میخان تا اخر عمر بریم پول بدیم
ولی درجشو زیاد کنه یهو باعث سوختگی میشه ها همون موقه متوجه نمیشی بعد ک میای خونه متوجه سوختگی میشی..
اخه خودش که میزد همیشه دردشو حس میکردم بادرجه بیشتر میزد و واقعا بهترم بود نمیسوختم این دیگه خیلی کمش کرد هیچوقت سوختگی نداشتم من حتی بعدش ژل و...استفاده نمیکردم