2777
2789

جلسات اول تا پنجم خوب بود لکه ای میریخت

جلسه پنجم به بعد تند تند مو در میومد 

دیگه جلسه هشت رو نرفتم 

این ماهم نمیرم

نمیدونم خرداد برم یا نه 

موهام داره مثه قبل در میاد :/ در صورتی م اوایل سکه ای میریخت 

به نظرتون ادامه بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه صورت رفتم.‌‌وحشتناک شده مثل جنگللل

من میخواستم برم یکی بهم گفت برای موهای کرکی نتیجه ع‌کس میده و ضخیم میشه پس درست گفته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

این چندمین تاپیکیه که میبینم یکی میاد اینجوری میگه پس لیزرم بدرد نمیخوره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من میخواستم برم یکی بهم گفت برای موهای کرکی نتیجه ع‌کس میده و ضخیم میشه پس درست گفته

من کرکی نبود مشکی بود موها صورتم ولی اونقدرا ضخیم نبود بعد ک رفتم لیزر تا دو سه جلسه اول موها ریخت بعدش تند تند موها درومدن الان ریشو سبیل دارم مدااام باید شیو کنم.

من کرکی نبود مشکی بود موها صورتم ولی اونقدرا ضخیم نبود بعد ک رفتم لیزر تا دو سه جلسه اول موها ریخت ب ...

ازمایش هورمونی دادی؟ اخه میگن مشکل هورمونی داشته باشی لیزر تاثیر نداره

تاثیری نداشت برات؟

اوایل خیلی خوب بود ولی اخراش هردفعه رفتم ناراضی بودم به خودشون گفتم میگن مشکل از بدن خودته ولی دوستم رفته بود میگفت بالای نیم ساعت طول کشیده ولی من میرم ۱۰ دقیقه هم نمیشه تند تند میزنه ماه پیش رفتم خواهر کوچیکش بود هرچقد اصرارش کردم خط بیکینی رو درجه دستگاهو زیادکن بزن من دردم نمیگیره نکرد خواهرت قبلا برام زده گفت پوستت میسوزه درصورتی که خود صاحب دستگاه که میزد بادرجه بیشترمیزد