2777
2789

بدن بچم سه روزه هی یه چیزایی میزنه بیرون بعداز ده دقیقه محو میشه خود بع خود 

دوبار باز میزنه 

از چی میتونه باشه 

سفیدن انگار زیرش پر شده اومده بالا ولی چرکی هم نیست چون کامل محو میشه دورشم قرمز میشه 

تروخدا کسی اینطوری شده بچم دوسالشه 

حتی صورتشم میشه 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کهیره حساسیت 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

اخه خود به خود از بین میره  من خودم کهیر زدم این شکلی نبود قرمز بود کلا  این وسطاش سفیده ...

شاید حشره ای نیش میزنه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

خارش هم داره؟شاید حساسیت باشه مث کهیر  بزن تو نت اگ مث اونا بود ک کهیره  ..گوجه .مرغ .بادمجون ..غذاهای ربی  ..نباید بخوره من خودمم هز بچگی کهیر میزدن چیزا خنک کننده باید بدی 

يه لجباز مهربون
خارش هم داره؟شاید حساسیت باشه مث کهیر  بزن تو نت اگ مث اونا بود ک کهیره  ..گوجه .مرغ .بادم ...

همه اینارم هی میخوره 

چیکار کنم دکتر ببرم؟ 

یعنی محو میشد برای شماام بعد از ده دقیقه؟ 

مثلا امروز کلا نزده بود الان دیدم رو صورتش دوباره زده 

پنجدقیقه دقیقه دیگه ام از بین میره 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اخه خود به خود از بین میره  من خودم کهیر زدم این شکلی نبود قرمز بود کلا  این وسطاش سفیده ...

خب پس عکسشو بگیر موقع ک میزنن بعد ببرش دکتر شاید موقع ک تو مطب باشی بدنش اون موقع ازینا نزنه برا احتیاط داشته باشی 

يه لجباز مهربون
همه اینارم هی میخوره  چیکار کنم دکتر ببرم؟  یعنی محو میشد برای شماام بعد از ده دقیقه؟&nb ...

اگ نخارونی  میرن من توج میکردم  اگ  میخاریدم  زیادتر میشدن ..یه دکترم ببر مطمن بشی چی هست 

يه لجباز مهربون
فقطخونمون  مورچه داره دوستم میگه مورچه ک گاز میگیره اینطوری میشع  نمیدونم باز

آره مورچه سیاه هااسیدفورمیک دارن اسپری کامن بپاش ازشرشون خلاص میشی