2777
2789
عنوان

روغن بنفشه روی پوست بیاید یه لحظه

28320 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها من خیلی از روغن بنفشه بر پایه ای زیتون برای پوست صورت شنیدم که کک مک لک جای جوش میبره رفتم گرفتم یه هفته هس استفاده میکنم پوستم روشن تر شده ولی جوش هم زدم چند تا میخواستم ازتون بپرسم کسی مصرف کرده من شب میزنم تا صبح میمونه آیا باید بشورم یا بمونه .میترسم جوش هام بخاطر زیاد موندن روغن رو صورتم باشه میشه جوابمو بدید اگه تجربه دارید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ی مدت استفاده میکردم  واقعا خوبه 

حتما اصل باشه بر پایه زیتون

اگر پوست خشک هست  شب تا صبح بمونه رو پوستت

اول پوست و با شوینده مناسب پوستت بشور بعد روغن مستقیم نزن ب پوستت ۵  ۶ قطره بریز کف دست بعد رو پوستت ماساژ بده جذب شه زیاد نزن

اویل جوش میزنی چون روغن بنفشه پوست پاکسازی میکنه  ابرسان ضد لک و ضد التهاب 

من از روغن زاضی تر از کرم ابرسان و مرطوب کننه بودم

من خودم ی مدت استفاده میکردم  واقعا خوبه  حتما اصل باشه بر پایه زیتون اگر پوست خشک هست & ...

نه پوستم خشک نیست چرب هم نیس معمولیه یه دنیا ممنون که جوابمو دادی .چند وقته میزنی  واقعا جای جوش اینارو میبره؟

نه پوستم خشک نیست چرب هم نیس معمولیه یه دنیا ممنون که جوابمو دادی .چند وقته میزنی  واقعا جای جو ...

اره  پوست شفاف میکنه 

ولی حتما پوسیت تمیز باشه 

و پوست بیشتر ربط ب تغذیه داره حتما تغذیه تو رعایت کن عزیزم 

روغن هسته انگور م راضی بودم