2777
2789

این وقت شب دستم به جایی بند نبود میشه تجربیاتتون رو بگید.من بعد از اتمام رابطه دیدم چون الت از حالت نعوظ خارج شده بود کاندوم داخلم مونده بود اوردمش بیرون اما بیشترش برگشته بود ریخته بود رو شوهرم مبخواستم بدونم احتمال بارداری هس یانه شوهرم میگه من چک کردم سوراخ که نبود تو اون حالتم بعید میدونم راه داشته باشه بره داخل رحم چون سر کاندوم کامل بیرون بود قرص خیلی حالمو بد میکنه تا یکوماهونیم پریودیمو عقب میندازه مدامم سرگیجه میگیرم به نظرتون ریسکش بالاس یا اگه میدونین روش سنتی هس مثل رازیانه و این چیزا مصرف کنم؟ممنون میشم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وقت تخمک کذاریت نیست نگران نباش

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

اورژانسی مصرف کن چاره ای نیست 

ازاین ی دونه ای ها بگیراخرشب موقع خواب بخور 

بعدم پریودی روعقب نمیندازه که تووقتی اورژانسی میخوری بااااید تایک هفته بعدشپریود بشی وگرن اثرنذاشته

خب چون کاندوم خارج شده و داخل واژن بوده احتمال داره نفوذ کرده باشه زعفران غلیظ بخور

زعفران ک الان روی بستن نطفه تاثیرنداره بعدش موثرهک همونم خطرناکه ریسک خارج رحمی رو میبره بالا