2777
2789
عنوان

خیانت لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
بترسونش ی مدت الکی برو بعد ک ببینه چقد سخته سرش میخوره ب سنگ  البته ول کردن بچه آدم واقعا سخته ...

الان خونه بابام هستم اصلا به فکر بچه هاشم نیست پرو خیلی آدم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هارو بنداز جلوش برو خونه بابات...بعد دوروز مثه چی به غلط کردن میفته میاد پاتو میبوسه که برگردی&n ...

بعضی مردا اینقدر عوضی اند که میرن زن میگیرن بچه ها رم میبرن 

اونوقت مادر چجوری تحمل کنه دسته گلاش زیر دست نامادری؟

من الان دل کندن از بچه هام سخته خیلی حالم بده

گلم چاره ای نداری شرایط طلاق نداری.بچه هات گناه دارن ولی ازش زیاد پول بگیر پس انداز کن.وامهای خونگی زیاد بردار پولشو طلا بخر ..همش خرج‌کن 

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
بعضی مردا اینقدر عوضی اند که میرن زن میگیرن بچه ها رم میبرن  اونوقت مادر چجوری تحمل کنه دسته گ ...

نه این خانوم بچه هاش کوچیکن یه ساله و دوساله عمرا اقاهه به فکر همچین کاری باشه 

بچه هات کوچیکن بهتره با سیاست و مهربونی و مشاوره زندگیت رو بسازی نه اینکه سریع بزنی همه چیزو خراب کن ...

اصلا خوبی ذره ای نمی فهمه به بار بچه هام خیلی کوچک بودن ولشون کردم نیا اومد دنبالم خودم به خاطر بچه هام برگشتم ولی اون آدم نشد

الان خونه بابام هستم اصلا به فکر بچه هاشم نیست پرو خیلی آدم نمیشه

بچه هاتو ک نمیشه ول کنی پس نمیشه گفت ول کن برو 

ولی چون الان کوچیکن شوهرت بر نمیاد نگهشون داره خیلی بکشه ی هفته بعد خسته میشه 

بعدم ب نظرم کار کن ی سرمایه ای جمع کن بزار ی چی دستت باشه ک دو روز دیگ دلت گرم باشه میتونی مستقل شی بچه هاتم ببری

گلم چاره ای نداری شرایط طلاق نداری.بچه هات گناه دارن ولی ازش زیاد پول بگیر پس انداز کن.وامهای خونگی ...

پول دست من نمیده خرید همه چیز با خودش هزار تومان پولش خرکنم هزار جور رسید می خواد

عزیزم خیانتکار دروغگو تا الان خیلی گذشت کردم درست نمیشه

بچه هات پسرن؟

یکم با مامانت صحبت کن الکی دوتا اشک بریز دلشون نمیاد حالت بد باشه اوکی میدن 

اگه ن طرف خرجیتو میده از این نظر مشکل اینا نداره برو بشین خونه پیش بچه هات ب اونم دیگ کار نداشته باش