2821
2789

چیکار کردید بعدش چقدر طول کشید به خودتون بیاید همش میگم خدایا یعنی من تا آخر عمر باید تنها زندگی کنم چقدر سخته تو زمانی که ذوقش داری بهش نمیرسی و سنت بیشتر شد می‌بینی دخترای کم سن و سال تر چقدر خوشبخت از تو هستم و چالش ندارند تو ازدواج شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر کن که وارد یه رابطه سمی نشدی و عقد نکردی

من باید نزدیک عقدم بهم میزدم ولی این کارو نکردم از ترس آبرو و درنهایت به طلاق منجر شد

مرد ایده آل یه روزی وارد زندگیت میشه، فقط شاد زندگی کن

تجربشودارم  خیلی سخت بود با اینکه سنتی بود و عاشق نبودم شخصیتم خورد شد آبروم جلوی فامیل رفت

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
سر چی بود من هر دو مورد خسیس بودند سر مهریه بهم خورد و خیلی به حرف خانواده بودند

چطور سرمهریه؟؟ب توافق نرسیدین؟نظر شمااونا چقد بود مگ

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

سر چی بود من هر دو مورد خسیس بودند سر مهریه بهم خورد و خیلی به حرف خانواده بودند

دقیقا دختر دایی منم سر خسیس بودن طرف بهم خود خداروشکر و بعداً مشخص شد ظرف اعتیاد هم داشته 

فک کن رفتن آزمایشگاه میگف پول آزمایش رو باید عروس بده 

از همونجا دخترداییم برگشت 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثبت فکر کن بگو حتما به نفعم بوده شاید با ازدواج بیشتر ناراحت و اذیت می‌شدی

برای من خیلی وقته بد میگذره بخدا میبینم دخترا و زن هایی که هیچ تعهدی ندارند چه ازدواج هایی میکنند چه دوست پسرهایی دارند با اینکه شوهر کردند اما صد میلیون از دوست پسر میگیرن حالا برا من که میخواد شوهر قانونی و شرعی بشه خساست میکنه

خدا رو شکر کن که وارد یه رابطه سمی نشدی و عقد نکردی من باید نزدیک عقدم بهم میزدم ولی این کارو نکردم ...

کی آخه دارم پیر میشم دیگه وقتی از لحاظ جسمی تحلیل رفتم وقتی دیگه دل و دماغ و ذوقش ندارم

خب عزیزم چون خانواده شما مهریه پیشنهادی خانواده داماد رو قبول نداره و مهریه بالاتر از انتظار اون ها میگه ، این ملاک خسیسی داماد نیست 

باید تو صحبت و رفت و آمد متوجه بشی طرف واقعا خسیسه یا نه 

مثلا باهاش بری بیرون ببینی شام و کافه میبره شما رو ، از گلی که برات میاره یا از خیلی چیزای دیگه میشه فهمید 

من مهریه ام به نسبت دخترای زمان خودم و دخترای فامیل خیلی کم بود ولی الان تو زندگی واقعا هر چی در توان شوهرم هست برام خرج می کنه ، خودش پول لازم داشته باشه منم لازم داشته باشم اولویتش منم ، پولو به من میده 

منم اگه ملاک خسیسی برام مهریه بود مال منم همون موقع به هم خورده بود 

میزان مهریه من از طرف خانواده داماد تعیین شد و با اینکه من توقع بالاتری داشتم اما پذیرفتم چون از قبل روی داماد تا حد زیادی شناخت پیدا کرده بودم .

کاربر سال ۹۰ هستم ، گفتن اکانت اولت تار عنکبوت بسته قابل بازیابی نیست🤷‍♂️