2777
2789
لطفا مرسی

چشم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

من برا ازدواجم  ختم بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم گرفتم به این صورت ک روز اول صدتا روز دوم ۲۰۰ تا ...تا روز چهلم صدتا اضافه میشد هنوز به آخرش نرسیده بودم ک عقد کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره امشب برای دختر خانمهای مجرد یه تسبیح صلوات بفرستم دعات میکنم💙💙💙💙

التماس دعا عزیزم اسمم زهراس 😘🌺

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘
التماس دعا عزیزم اسمم زهراس 😘🌺

اکر قابل باشم چشم 🧡🧡🧡🧡🧡

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من ده روز پیش بودم یاسین خوندم برااش یه زنه همون موقه اومد لبخند زد گفت بخووون که خیلی حاجت میده😂🗿

😂😂اره ما رفتیم مشهد بعد نمیدونستیم اینطوری رفتیم دیدیم همه دخترا نشستن نرفته برگشتیم بعد داییم توضیح داد که بخت باز کنه

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
من برا ازدواجم  ختم بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم گرفتم به این صورت ک روز ...

ولله من اینو برای کارم گرفتم نتیجه داد ولی  کلی مشکل برام پیش آمد به .... خوردن افتادم

یعنی وقتا یادم میاد چه کارها که انجام ندادم و نشد حالم بد میشه. انواع و اقسام چله ها . نذرها.چل کلید . روضه حضرت قاسم . سقاخونه حضرت ابوالفضل . شیخ نخودکی .شب های احیا . تاسوعا عاشورا . خرید در ۱۵ ماه صفر و  انواع نمازها..... اونم کی ؟؟؟ منی که اصلا اهل این چیزا نبودم . دیگه حیثیت نمونده واسم جلو خانواده😂😂دیگه ولش کردم بیخیال شدم . ولی تو انجام بده . ایشاله حاجت روا بشی