2777
2789

چقد زنا تو دادگاه بدبخت ان،من شوهرم چون کارمند نبود نتونستم۱/۴حقوقش رو بگیرم،با آنکه وضع مالیش خوبه،خودش رو کارگر معرفی کرد،مال و اموالش رو هم به نام مادرش زده،مهریه ام سالی یکی بود،من مال دوسال رو جلبش کردم،رفت بازداشت وثیقه گذاشت گفت ندارم،دوباره دادخواست تعدیل مهریه داد،یک دونه شاهد با استشهاد آورد که نداره،منم فقط استشهاد بردم ،حالا قاضی به نفعش رای داده که همون دوتا سکه رو هرکدوم هر هیچده ماه بده.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر یکسال و خرده‌ای میشه دو سکه . حالا هزار تا سکه مهر کنین فقط دهن پر کنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چرا دو تا سکه مگه مهریت چقدر بود

مهریه ام که ۲۰۰ تاست،اما قاضی زده بود قسطی سالی یکی،که اونم بهم ندادن،دوباره رفت ۱۸ ماه بعد،همش دنبال نخود سیاه فرستادنه،مجبور میکنن توافق کنی با مقدار کم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
چرا دو تا سکه مگه مهریت چقدر بود

میگم که قسطی شده ،۲۰۰ تا دارم،ولی همش الکیه

هر یکسال و خرده‌ای میشه دو سکه . حالا هزار تا سکه مهر کنین فقط دهن پر کنه

هر یک سال خورده ایی یک سکه نه دوتا

هر یک سال خورده ایی یک سکه نه دوتا

ممنان ازشون واقعا. یه سکه هر یسال و خرده ای بیست و پنج تومن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مهریه ام که ۲۰۰ تاست،اما قاضی زده بود قسطی سالی یکی،که اونم بهم ندادن،دوباره رفت ۱۸ ماه بعد،همش دنبا ...

عزیزم از حقت نگذر 

فامیل ما از مهریش گذشت فقط ۲ تا سکه گرفت الان مثل ... پشیمونه

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

یعنی بعد هفت سال زندگی با یه بچه،با اون همه مال و اموالی که داره،مثل یه تیکه آشغال باید از زندگیش برم

عزیزم از حقت نگذر  فامیل ما از مهریش گذشت فقط ۲ تا سکه گرفت الان مثل ... پشیمونه

بابا نمیشه،دادگاه همش به نفع مرداست،اینقدر فرار از دین میکنن،میگن ندارن،که از چادر سرت هم بگذری،بری فقط

ممنان ازشون واقعا. یه سکه هر یسال و خرده ای بیست و پنج تومن 

لعنت به قاضی های این مملکت واقعا

یعنی بعد هفت سال زندگی با یه بچه،با اون همه مال و اموالی که داره،مثل یه تیکه آشغال باید از زندگیش بر ...

عزیزم کاملا درکت میکنم چون فامیل نزدیکم با بچه طلاق گرفت میدونی از طلاقش اصلا پشیمون نیس ولی میگه کاش از حقم نمیگذشتم حتی اگه تا چند سال طلاقم نمیداد ولی ازش پول میکندم 

الانم پسره ازدواج کرده

ببخشید میپرسم بابت هزینه زندگی مشکلی نداری؟ شاغلی یا خانوادت حمایت میکنن؟

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
عزیزم کاملا درکت میکنم چون فامیل نزدیکم با بچه طلاق گرفت میدونی از طلاقش اصلا پشیمون نیس ولی میگه کا ...

منم به قول شما،گفتم بزار چند سال طول بکشه ولی حداقل حقمو بگیرم،دوسال دوندگی کردم ثابت کنم این داره،اما آخرش نمیدونم کارشناس بود یا وکیلم رشوه گرفتن،به ضررم شد،اونم تو این دوسال درسته ازدواج نکرده،ولی زن صیغه ایی داره،توی مخارجمم موندم،شاغل نیستم،پدرم خرجمو میده