2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

110 بازدید | 12 پست

دخترم امسال باید بره . ثبت نامش الانه یا آخر تابستان ؟ و اینکه سنجش دارن مثل کلاس اولی ها یا نه؟

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ثبت نام میکنند برای پسرم خود مربی مهد یه سنجش انجام داد.

ممنون

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
ممنون

عزیزم این تابستون روی وابستگیش به شما 

صبح زود بیدار شدنش

سرویس رفتن و شستن تمیز دستها

شبا زود خوابیدن

میتونی کار کنی تا خدایی نکرده اذیت نشید

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
عزیزم این تابستون روی وابستگیش به شما  صبح زود بیدار شدنش سرویس رفتن و شستن تمیز دستها شبا ز ...

چه نکات خوبی تشکر

چه نکات خوبی تشکر

یه توصیه دوستانه دیگه هم دارم...

چون ممکنه خرید کامل اقلام مورد نیازش داخل شهریور ماه زیاد هزینه داشته باشه،میتونی از خرداد گاهی یه وسیله رو بخری...

مثلا کیف،بطری،ظرف غذا،کفش،لوازم تحریر برای داخل خونه...

چون کاردستی و نقاشی زیاد دارن که باید خونه انجام بدن.

موفق باشی.

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
من پسرم امسال میره پیش ولی نمیتونه خوب مداد دستش بگیره ب نظرتون یاد میگیره؟ 

خب پیش دبستانی رو برا همین چیزا گذاشتن دیگه ، که آموزش ببینه آماده شه برای اول

من پسرم امسال میره پیش ولی نمیتونه خوب مداد دستش بگیره ب نظرتون یاد میگیره؟ 

شما ثبت نامش کردید؟