2777
2789

سلام بچه ها الان من سه سالیه که ازدواج کردم خیر سرمم راه دور شوهر کردم ولی این سه سال طولانی ترین تایمی که من خونه پدرم موندم دو هفته بود اونم وقتی که دیگه عقدی بودم الان که خونه خودمم خونه بابام که تنها نمیزاره برم با خودش میرم نهایت 3,2روز میمونه اصلا نمیفهمم چی به چیه چیشده...بخدا حالم خیلی گرفتس تو این شهر غریب کسی رو ندارم دلتنگ خونمون شدم ولی نمیزاره برم دلم برا مادرم تنگ شده ولی درک نمیکنه خیلی خودخواهه نمیدونم واقعا چیکار کنم بنطرتون واقعا من زیاده روی میکنم یا حق با همسرمه که میگه راه دوره ۱۰ساعت راهه؟نمیدونم ولی اینم بگم خیلی غرغروعه نمیتونم بگم داداشام بیان دنبالم برا اونم حرف در میاره چیکار کنم واقعا؟دلم گرفته مثل افسرده ها شدم بقران اصلا دوس ندارم شهرشونو 😭فقط صب تا شب به خودم لعنت میفرستم برا این انتخابم

الهی بگردمت 

ده ساعت خیلی‌ه

ولی خب شوهرت حق اینکه نزاره بریو نداره

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بمون 

هیجا مثل خونه پدرت نمیشه

من ازش محرومم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

عزیزم باز همون دوسه روزم خوبه دیگه بشین زندگیتوبکن قدرهمسرتوبدون اون خانواده ای ک الان دلتنگشونی خدانیاره جداشی ک دیگه پیششون احترام نداری والان فقط ب خاطرداشتن شوهروزندگیته ک بهت احترام میذارن بی خیال 

Dunyada olumden baskasi yalan
عزیزم باز همون دوسه روزم خوبه دیگه بشین زندگیتوبکن قدرهمسرتوبدون اون خانواده ای ک الان دلتنگشونی خدا ...

یعنی میگی شوهر بهتر از خانوادس؟تقی به توقی میخوره توهین کنه دلت رو بشکنه دوری راه یه ور اینکه تا خوبی باهات خوب باشه خدایی نکرده بد بشی چنان زهرشو‌میریزه که تا اعماق وجودم به درد میاد...بخدا نمیدونم فقط موندم چیکار کنم

یعنی میگی شوهر بهتر از خانوادس؟تقی به توقی میخوره توهین کنه دلت رو بشکنه دوری راه یه ور اینکه تا خوب ...

شمارونمیدونم گلم ولی من ازدست خونوادم خیلی کشیدم اماطبق تجربه چن سالم فهمیدم دخترتاوقتی خونه شوهرشه واسه خونوادش احترام داره دیگه برگرده ورقم برمیگرده 

یعنی میگی شوهر بهتر از خانوادس؟تقی به توقی میخوره توهین کنه دلت رو بشکنه دوری راه یه ور اینکه تا خوب ...

الان همسرکاملی نمیتونی پیداکنی گلم هرچی باشه انتخاب خودمونه باهاش خوب باش سعی کن فقط سرخونوادت زندگیتونابودنکنی 

ی اشناداشتیم همسرش داشت مهاجرت میکرد زنش ب خاطرخونواده باهاش نرفت گفت وابسته خونوادم هستم واین حرفا...شوهره بادخترش گذاشت رفت این دختربرگشت پیش خونوادش اونقداذیتش کردن وبهش سرکوب زدن ومحدودش کردن ک بیچاره آخرش ایست قلبی کرد😔

منم همینم البته من راهم چهار ساعته هر دوسه ماه میرم چهار پنج روز میمونیم البته اگ‌بشه یک‌هفته تا ده روزم میمونیم بعدشم شوهرم میگ تو بمون من میرم من قیول نمیکنم تنهاش نمیذارم باخودش میرم و میام اخه ما قرض هم داریم نمیتونیم زیاد بریم مسافرت ولی اولویت زندگیت همسرته بعدشم هی غیر مستقیم گاهی بهش بگو وای چقدر دلم براشون تنگ شده و از این حرفا

شمارونمیدونم گلم ولی من ازدست خونوادم خیلی کشیدم اماطبق تجربه چن سالم فهمیدم دخترتاوقتی خونه شوهرشه ...

نمیدونم شاید واقعا همینجوری باشه که میگین...شاید منم تو موقعیت شما که باشم اینجوری بد رفتار کنن باهام ولی فقط اینو میدونم که مامانم پشتمه ازین مطمعنم 

نمیدونم شاید واقعا همینجوری باشه که میگین...شاید منم تو موقعیت شما که باشم اینجوری بد رفتار کنن باها ...

من تجربه طلاق داشتم آبجی خداواسه کسی نیاره خداروشکردوباره نجات پیداکردم