2777
2789
عنوان

با برادر شوهرم دعوام شده

2959 بازدید | 80 پست

چند ماه پیش خواهر شوهرم با هام دعوا کرد و خانواده همسرم و خود همسرم پشت خواهرشون در اومدن و خودشون میدونستن که مقصرن ولی از رو نمی‌رفتن برادر شوهرم خیلی بهم بی احترامی کرد و بهم گفت دیگه با من حرف نزن فقط یه سلام همین منم از اون روز تا حالا با هاش حرف نمی‌زنم اوایل با زنش حرف میزدم الان با زنشم دیگه حرف نمی‌زنم فقط یه احوال پرسی بعدش چند بار دعوتی دادن من خونه مامانم بودم که کاش الانم اونجا بودم الان شوهرم زنگ زده که دعوتی کردن همه خواهر برادرهای همسرم هستن ولی من به هیچ عنوان دوست ندارم برم خونشون و از برادر شوهرم متنفرم و هرگز با هاش حرف نمی‌زنم به شوهرمم گفتم نمیام گفت زشته دعوت کردن الان میام دنبالت بنظرتون برم یا نه همش دعا میکنم که یه چیزی بشه من نرم شما بودید چیکار می‌کردید چون امروز روز تولد همسرمه نمیخوام باهاش دعوا کنم چیکار کنم خدایااااااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جا که حس خوبی نداشته باشم نمیرم.

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من 2سال پیش با برادرشوهرم دعواکردم سراینکه چرا تاکسی غریبه سوارشدم 😐😑

از اون ب بعد خونشون نرفتم و حتی خیابون میبینمش سلامم نمیدم،

با زنش سلام علیک داشتم خونم میومد ک با اونم کم کم سرسنگین شدم 

خوشم نمیاد ادمای بی لیاقت اطرافم باشن

نرو، محکم بگو بخاطر اون حرفش نمیام 

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰